Beheer

Dit is een bijdrage van Rackspace
Cloud
Rackspace Service Block scenario

Tech in 2 minuten: Wat is Rackspace Service Blocks?

Maak het beheren, monitoren en exploiteren van uw public cloudinfrastructuur makkelijker.

7 mei 2020
Door: Rackspace, partner

Maak het beheren, monitoren en exploiteren van uw public cloudinfrastructuur makkelijker.

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar razendsnel op, net als nieuwe producten en oplossingen. In deze rubriek wordt kort en bondig uitgelegd wat een product of oplossing doet en vooral wat je er als bedrijf mee kunt. Deze keer: Wat is Rackspace Service Blocks 

 1. Wat is Rackspace Service Blocks?

Rackspace Service Blocks voor Managed Public Cloud is een op abonnementen gebaseerd cloudconsumptiemodel dat klanten precies ondersteunt op het punt van waar ze zich in hun cloudreis bevinden. Hierdoor kunnen klanten aangepaste cloud-oplossingen bouwen die aan hun behoeften voldoen en tegelijkertijd flexibel zijn om on-demand cloudservices te selecteren, te combineren, toe te voegen of te wijzigen. 

 1. Wat kun je met Rackspace Service Blocks?

Organisaties hebben vaak uiteenlopende cloudeisen en verwachtingen voor verschillende teams, business units en applicaties. Ook het cloudbeheer moet veranderen en verschuiven naarmate bedrijven de overstap naar de cloud maken. Multi-cloudstrategieën, waarbij meerdere clouddiensten worden samengebracht, maken het organisaties vaak niet gemakkelijker. Rackspace Service Blocks is echter een oplossing die mee verandert met behoeften. Het team Professional Services-deskundigen van Rackspace neemt hiermee de complexiteit van cloudmigratie weg. Zij werken samen met klanten om de juiste aanpak te ontwikkelen en te bepalen welke van de Rackspace Service Blocks passen bij de algemene behoeften van de organisatie. 

 1. Waar bestaat de oplossing uit?  

Rackspace Service Blocks bestaat uit de volgende opties:

 • Platform Essentials: Beheer eenvoudig rekeningen en gebruikersrechten in een geconsolideerd controlepaneel. Breid AWS, Microsoft Azure en Google Cloud-support uit met 24x7x365 tickettoegang tot Rackspace-clouddeskundigen. Verminder de kosten, verbeter de betrouwbaarheid en voeg beveiliging en redundantie toe aan een publieke cloud-infrastructuur met toonaangevende tooling en geautomatiseerde analyserapportage.
 • Ontwerpen & Implementeren: Gecertificeerde cloudarchitecten ontwerpen, bouwen en implementeren een cloudinfrastructuur om aan specifieke eisen te voldoen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van best practices op het gebied van cloudarchitectuur voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.
 • Ontdekken & Verbeteren: Stemt bestaande publieke cloudomgevingen af op best practices voor beveiliging, beschikbaarheid en operationele topkwaliteit.
 • Beheren & Exploiteren: Maak het beheren, monitoren en exploiteren van uw public cloudinfrastructuur makkelijker door verbeterde tooling en 24x7x365 operationele ondersteuning van een team van gecertificeerde cloudspecialisten.
 • Complexe Cloud-operaties: Krijg toegang tot geavanceerde, genoemde technische middelen om de publieke cloudactiviteiten en de architectonische infrastructuur te helpen optimaliseren.
 1. Hoe werkt Rackspace Service Blocks? 

Gecertificeerde cloudexperts van Rackspace helpen bij het selecteren, combineren, toevoegen of wijzigen van Service Blocks om een op maat gemaakte oplossing te creëren. Hiermee wordt voldaan aan de specifieke cloudbehoeften van organisaties en kan waarde worden gemaximaliseerd.

Uniform cloudbeheer, in AWS, Azure en Google Cloud Platform, maakt het makkelijker om meerdere publieke clouds te beheren. Dit omvat geconsolideerde facturering, unified ticketing, monitoring, waarschuwing en geconsolideerd gebruikers- en accountbeheer. Of uw service- en ondersteuningsbehoeften nu specifiek zijn voor één of meerdere publieke clouds, Rackspace-gecertificeerde clouddeskundigen bieden advies en op data gebaseerde begeleiding om de best passende publieke cloud-infrastructuur te identificeren.

 1. Wat levert Rackspace Service Blocks een bedrijf op?  

Elke organisatie zal tijdens haar cloudreis voor uitdagingen komen te staan. Rackspace is er om organisaties door deze uitdagingen heen te loodsen. Wij bieden advies en onbevooroordeelde expertise om organisaties succesvol te laten zijn in de huidige multi-cloud wereld. 

 1. Hoe onderscheidt Rackspace Service Blocks zich van de concurrentie?  

Een leger van gecertificeerde Rackspace-experts en door de industrie erkende cloudservices leveren expertise, optimalisatie en support voor de gehele cloud-levenscyclus op 's werelds hyperschaalbare cloudplatforms. Serviceblokken zijn op deze platforms beschikbaar: AWS, Microsoft, Azure en Google Cloud Platform. 

 1. Wat zijn de voordelen van Rackspace Service Blocks? 
 • Maatwerk: Ontworpen om te voldoen aan specifieke cloudbehoeften zoals migratie, implementatie, operationele ondersteuning, automatisering en kostenbeheer. Serviceblokken kunnen eenvoudig geselecteerd en gecombineerd worden om op maat gemaakte oplossingen te bouwen die voldoen aan de verschillende behoeften van organisaties.  
 • Flexibiliteit: Als de cloudbehoeften groeien of verschuiven, werken Rackspace cloudspecialisten samen met organisaties om Rackspace-serviceblokken toe te voegen, te wijzigen en aan te passen aan veranderende behoeften. Bovendien blijven de Rackspace-cloudpartners innoveren en ontwikkelen Rackspace Service Blocks zich om cloud-technologie op het scherpst van de snede te houden. 
 • Waarde: Rackspace levert de specifieke cloudservices en -support die organisaties nodig hebben. Het helpt onnodige kosten voor cloudbeheer te verminderen door zich uitsluitend te richten op de resultaten die de meeste impact hebben op bedrijven.  
Reactie toevoegen