Management

Dit is een bijdrage van Rackspace
Cloud
Racspace Technology: Solving Together

Rackspace gaat all-in op multicloud, lanceert nieuwe oplossingen en hernieuwt bedrijfsnaam

De nieuwe multicloudoplossingen  stellen klanten in staat om de digitale transformatie aan te gaan

11 juni 2020
Door: Rackspace, partner

De nieuwe multicloudoplossingen  stellen klanten in staat om de digitale transformatie aan te gaan

Na een reeks van acquisities en strategische samenwerkingsverbanden kondigt Rackspace vandaag haar plannen aan om uitgebreide oplossingen aan te bieden voor de gehele levenscyclus van de technologische transformatie.

De vier oplossingsgebieden, gericht op cloudoptimalisatie, security, cloud native enablement en datamodernisering, brengen de multicloud expertise van het bedrijf op de markt onder een nieuwe naam: Rackspace Technology.

Onder leiding van CEO Kevin Jones hebben vele activeiten geleid tot de transformatie van het bedrijf in het afgelopen jaar,

‘‘Ons technisch inzicht in ‘s werelds toonaangevende cloudtechnologieën – in applicaties, data en security – stelt onze klanten in staat om nieuwe inkomsten te creëren, de efficiëntie te verhogen en een geweldige klant ervaring te bewerkstelligen”, aldus de CEO van Rackspace Technology.

‘‘Onze nieuwe naam, missie en multicloudoplossingen vertegenwoordigen de waarde die Rackspace creëert voor haar klanten. Onze missie is simpel: Embrace technology. Empower customers. Deliver the future.

De nieuwe multicloudoplossingen van Rackspace Technology stellen klanten in staat om de digitale transformatie aan te gaan en aan nieuwe eisen te voldoen. De nieuwe oplossingen bieden klanten de volgende voordelen:

  • Cloudoptimalisatie stelt klanten in staat om de kosten en prestaties voor een veranderende markt te verbeteren en tegelijkertijd de ervaring te leveren waar hun eindklanten om vragen.
  • Cloudsecurity biedt klanten deskundige beveiligings- en compliance diensten voor de organisatie en de cloud.
  • Cloud native enablement versnelt de multicloud transformatie met de Cloud native applicaties, data en ingebouwde beveiliging in een DevOps cultuur.
  • Datamodernisering helpt klanten om voorspellende, gegevensgestuurde beslissingen te nemen die innovatie versnellen en de ROI verhogen door gebruik te maken van moderne gegevensanalyses.

‘‘De besparingen in ons eerste jaar in samenwerking met Rackspace lagen in het bereik van 40-45% ten opzichte van onze initiele operationele kosten. Aangezien we zijn blijven optimaliseren, denken wij in het tweede en derde jaar een besparing van meer dan 60% te realiseren.’’ Aldus Scott Strickland, EVP & CIO, Wyndham Hotels & Resorts. ‘‘Rackspace is een geweldige partner geweest die door middel van strategische verandering een verdubbeling van het aantal  nieuwe cloudoplossingen mogelijk heeft gemaakt die tegemoet komt aan onze zakelijke behoeften op de lange termijn.’’ 

Reactie toevoegen