Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Pocos
IT beheer
Bedrijfsverzamelgebouwen

Connectivity that beats. Ook voor bedrijfsverzamelgebouwen.

Een zakelijke glasvezelverbinding voor de prijs van een consumentenaansluiting

21 augustus 2019
Door: Pocos, partner

Een zakelijke glasvezelverbinding voor de prijs van een consumentenaansluiting

Voor je klanten wil je connectiviteit die super solide is. Sneller dan het licht. En net zo degelijk als een Duitse auto. Ook als het gaat om klanten in bedrijfsverzamelgebouwen. Misschien denk je dat dit niet zo eenvoudig is, maar niets is minder waar met Pocos. Jij zorgt voor het contact met de eigenaar van het bedrijfsverzamelgebouw of de facilitair manager. Wij leveren de glasvezel switch, waarmee jij betrouwbare en zeer winstgevende verbindingen kunt aanbieden.

Aantrekkelijke marges
Bedrijfsverzamelgebouwen worden door veel resellers als een lastige markt gezien. Daarom ontzorgt Pocos je waar mogelijk. Je kent de situatie vast wel: alle huurders hebben contracten met verschillende providers en met grote regelmaat moet er weer een schop de grond in of staan er busjes voor de deur. Met Pocos kan dat stukken efficiënter, sneller, goedkoper, betrouwbaarder én veel winstgevender voor jou als partner. De marges op onze glasvezelverbindingen zijn vaak twee keer zo hoog t.o.v. traditionele internetverbindingen. Daar kun jij je voordeel mee doen.

Super snelle, professionele glasvezelverbinding
Door een bedrijfsverzamelgebouw aan te sluiten op het betrouwbare Pocos-netwerk, kunnen alle huurders beschikken over een supersnelle, professionele glasvezelverbinding tegen een aantrekkelijke prijs. Als partner van Pocos verzorg jij de eindaansluiting en kun je eventueel aanvullende werkzaamheden aanbieden. Jouw klanten profiteren van grote voordelen: ze kiezen zelf hun bandbreedte en krijgen een betrouwbare (uptime 99,997%), supersnelle (tot 1.000 Mb/s) en desgewenst redundante zakelijke verbinding voor de prijs van een consumentenaansluiting. Desgewenst uitgevoerd met een 4G back-up faciliteit.

Pulse partner portal
Als partner van Pocos krijg je toegang tot Pulse. Op deze portal kun je 24/7 zelf real-time diensten beheren en nieuwe diensten bestellen. Supersnel en heel gemakkelijk, zodat jij je maximaal kunt richten op advies en verkoop. We staan 24/7 voor je klaar om je verbindingen in topconditie. Daarnaast delen we graag onze technische skills met je.

Meer weten?
Heb je vragen, wil je partner worden of heb je een bedrijfsverzamelgebouw op het oog? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 088-0100700 of mail naar partner@pocos.nl.

 

Reactie toevoegen