Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Pocos
Carriere
Arie den Heijer

Arie den Heijer begonnen als Account Director bij Pocos

Arie den Heijer (60) is in september begonnen als Account Director bij connectiviteitsspecialist Pocos.  

1 oktober 2019
Door: Pocos, partner

Arie den Heijer (60) is in september begonnen als Account Director bij connectiviteitsspecialist Pocos.  

Den Heijer (60) gaat zich richten op de uitbreiding van het klantenportfolio. Hij werkte hiervoor in vergelijkbare functies voor onder meer BBned, Cisco Nederland en RoutIT.

Onafhankelijke speler
Het Nederlandse connectivity-landschap verandert in hoog tempo. Steeds meer onafhankelijke spelers worden overgenomen door grote, beursgenoteerde spelers. Een logische ontwikkeling door marktwerking, maar waar niet alle resellers even blij mee zijn. Zij merken steeds vaker dat de focus hierdoor verschuift naar het creëren van aandeelhouderswaarde. Den Heijer: “Als 100% onafhankelijke speler neemt Pocos volledig haar eigen beslissingen – ook over investeringen – en richt het alle aandacht op partners en innovatie. Daarmee heeft Pocos een vrij unieke positie in de connectivity-markt.”

Partners ontzorgen
Stephan Homan, Directeur Sales & Marketing, is verheugd over de komst van Den Heijer naar Pocos. “Ik ken Arie al wat langer en ik weet zeker dat zijn netwerk, ervaring en statuur in de markt van toegevoegde waarde zijn voor Pocos.” Den Heijer zal zich gaan richten op het klantenportfolio van Pocos: “Op het uitbreiden ervan en op het realiseren van meer diepgang. Als onafhankelijke speler leveren wij via ons partnerwerk hoogwaardige verbindingen van meerdere aanbieders. Daarmee kunnen onze partners optimaal inspelen op de wensen van eindgebruikers om altijd en overal te kunnen werken. Wij willen onze huidige en potentiële partners hierbij zoveel mogelijk ontzorgen.”

Reactie toevoegen