Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Pegasystems BV
Cloud
Hoe kunnen de business en IT succesvol samenwerken?

Video: Hoe kunnen de business en IT succesvol samenwerken?

Deze masterclass gaat over de rol van leiderschap

12 januari 2022
Door: Pegasystems BV, partner

Deze masterclass gaat over de rol van leiderschap

Masterclass met sprekers Miklós Beems (productowner Rabobank), Michiel Reijnders, (commercial lead Pegasystems Cognizant) en Pieter Mensink (client success manager Pegasystems).

Om een digitale transformatie te bestendigen moest de applicatie Smart Investigate naar de cloud gebracht worden. Een technische en organisatorische alignment was hiervoor onontbeerlijk: Business & IT onder een dak. Miklós Beems product owner Pega Smart Investigate bij Rabobank wilde het eigenaarschap weer in eigen beheer en koos voor onafhankelijkheid in de Pega Cloud ‘Wij bepalen de prioriteiten en niet iemand anders’. Deze masterclass gaat over de juiste prioriteiten stellen, over het kiezen voor autonomie en de rol van leiderschap zodat we de beste keuzes kunnen maken voor de klant en het bedrijf.

Deze masterclass is onderdeel van de reeks 'Winnende strategieën voor digitale transformatie' en wordt mede mogelijk gemaakt door Pegasystems. Je kunt je hier aanmelden voor de volgende masterclasses: https://sijthoff-media.webinargeek.com/winnende-strategieen-voor-digitale-transformatie

Reactie toevoegen