Management

Dit is een bijdrage van Northwave
Security
NW cert

Week van de Weerbaarheid: bent u bestand tegen een cyberaanval?

Cyber crisis oefening leert u accuraat handelen bij een digitale aanval

9 juni 2020
Door: Northwave, partner

Cyber crisis oefening leert u accuraat handelen bij een digitale aanval

Helaas lukt het cybercriminelen nog steeds dagelijks om bedrijven af te persen en hun IT te gijzelen. Hoewel cyber security maatregelen een belangrijke rol spelen in het voorbereiden en beschermen van een organisatie, komt er meer bij kijken om uw bedrijf te wapenen tegen dergelijk onheil. Daarom nodigt Northwave bedrijven uit voor een crisis oefening om te leren adequater te handelen in het geval van een digitale aanval.

In de Week van de Weerbaarheid deelt security bedrijf Northwave haar kennis over cyber crises. Van 22 tot 26 juni kunnen middelgrote en grote organisaties een online programma volgen om beter bestand te worden tegen cyberaanvallen. Hieraan meedoen levert hen meteen een aantal basisvaardigheden op, waardoor zij adequater handelen in een dergelijke situatie. Daarnaast zullen bedrijven inzicht krijgen in wat ze kunnen doen om de weerbaarheid op te bouwen en in stand te houden. Het draait om de veerkracht, oftewel de cyber resilience van bedrijven.

Inzicht in uw cyber resilience
Door middel van de expertise van Northwave, een online cyber crisis oefening en diverse naslagwerken kunnen organisaties kennis vergaren. Meedoen aan de Week van de Weerbaarheid biedt bedrijven een duidelijk beeld van de stappen die ze nog kunnen zetten op het gebied van cyber resilience. Het process begin met een 1-op-1 gesprek waarin de onderdelen die tezamen uw Cyber Resilience bepalen worden besproken. Daarnaast zal tijdens de crisis oefening de huidige kennis in praktijk worden gebracht in een interactieve setting. Vervolgens zal een evaluatie plaatsvinden van de prestaties, waarbij ook tips worden gegeven over hoe u een eigen crisis team in kunt richten. Bovendien kunnen organisaties zelf een verbeterplan opstellen en uitvoeren aan de hand van de inzichten uit het 1-op-1 gesprek, het evaluatie document en de trainings materialen. Uiteraard kan Northwave daarbij helpen.

Heeft u interesse om deel te nemen of wilt u meer weten over de Week van de Weerbaarheid? Klik dan hier om u aan te melden.

Reactie toevoegen