Management

Dit is een bijdrage van Motiv ICT Security
Security
Trainees van Motiv Academy krijgen vanaf dag één van hun traineeship een basisplaats in het SOC van Motiv.

Cybersecurityspecialist moet van alle markten thuis zijn

Communicatieve en adviesvaardigheden zijn van cruciaal belang

19 maart 2020
Door: Motiv ICT Security, partner

Communicatieve en adviesvaardigheden zijn van cruciaal belang

Steeds meer organisaties vertrouwen op een Security Operations Center (SOC)als kloppend hart van hun cybersecurity strategie. Maar zonder de juiste mensen, hebben bedrijven er eigenlijk niets aan. Waar moet een goede cybersecurityspecialist aan voldoen en waar vind je ze?

Het opzetten van een Security Operations Center is een flinke klus. Maar na het opzetten begint het pas. Het vervolgens operationeel krijgen en houden van een SOC is essentieel. Alleen een goed draaiend SOC draagt bij aan de adequate security van uw organisatie. Hiervoor zijn drie pijlers van belang: processen, technologieën en mensen. De eerste twee zijn ook cruciaal, maar zonder de juiste mensen die het bedienen, valt het SOC om.

Schaars

Het SOC-team bestaat uit goed getrainde en gecertificeerde mensen met een oog voor cybersecurity. Cybercriminelen zijn constant op zoek naar nieuwe aanvalstechnieken en risico’s nemen explosief toe in aantal en complexiteit. Goede securityspecialisten dienen zich aan te kunnen passen aan iedere situatie en analytisch en ‘out of the box’ te denken. Ze zijn dynamisch, intelligent en creatief en uiteraard zijn ze van tevoren goed gescreend. Maar bovenal zijn ze schaars; waar vind je deze loten uit de loterij?

Het aantrekken en trainen van securityspecialisten kost veel tijd en geld. Het behalen van de juiste certificaten en het opdoen van de benodigde werkervaring is daarom ook niet voor iedereen weggelegd. Hierdoor hebben veel organisaties moeite met het samenstellen van een sterk securityteam.

Traineeship

Motiv zag ook haar klanten worstelen met het vinden van de juiste mensen. Daarom zijn zij de Motiv Academy gestart. Motiv Academy leidt mensen op door middel van een acht maanden durend traineeship. Tijdens het traineeship behalen ze de benodigde certificaten, zoals ISO 27001, Ethical Hacking en Security Fundamentals. Daarnaast is het ontwikkelen van soft skills een zeer belangrijk onderdeelvan het traineeship..

“Communicatieve en adviesvaardigheden zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw organisatie begrijpt welke dreigingen er zijn en hoe erop te acteren”, aldus Ronald van der Westen, manager Service Design & Architecture. “De ontwikkeling van deze vaardigheden zorgt er namelijk niet alleen voor dat de securityspecialist beter begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft, maar dat hij hier ook goed over kan communiceren in geval van een incident. Zo krijg je bij cyberdreigingen begrijpelijk advies op maat.

Trainees van Motiv Academy krijgen vanaf dag één van hun traineeship een basisplaats in het SOC van Motiv. Hierdoor worden zij in recordtempo getraind tot een volwaardig cybersecurityspecialist. Deze mensen zijn breed inzetbaar; van SOC-analist tot beleidsvormer, van implementaties tot strategische planning.

Meer weten over deze Security Specialisten? Neem dan deel aan het webinar ‘SOC? Niet zonder de juiste mensen!’

Alvast kennismaken met deze supertalenten? In dit artikel stellen zij zich voor.

3
Reacties
Laura Wilson 07 april 2020 04:21

Private lening zonder vooruitbetaling

Onderhandse lening zonder vooruitbetaling - ik zal echte hulp bieden. Er wordt niet betaald voor verzekeringen, commissies of certificaten of cheques. Ik werk al zes jaar openlijk. Voor alle nodige informatie, schrijf me per e-mail. Ik verwerk binnenkomende brieven zo snel mogelijk en beantwoord iedereen zonder uitzondering.
Onderhandse lening zonder vooruitbetaling - het is mogelijk om tot twee miljoen euro te ontvangen.
Rente: 3%
U kunt een lening persoonlijk of op afstand ontvangen, naar keuze. Wacht niet op de vangst, dat is het niet. Ik werk uitsluitend eerlijk, ik verwacht hetzelfde van jou. Stuur de eerste aanvraag laura.wilsonsmile@gmail.com

Adrian Bayford 30 maart 2020 07:04

Goedendag

Heeft u voor alle doeleinden een lening nodig? Heeft u een financieel probleem? Bridge Finance is gegarandeerd door financiële diensten te verlenen aan klanten tegen een gunstige rente. Onze leningen zijn eenvoudig en snel. Neem vandaag nog contact met ons op om de lening te krijgen die u nodig heeft. We kunnen elke lening met een rentepercentage van 2% matchen aan uw budget. Als je interesse hebt, neem dan nu contact op met (adrianbay0008@gmail.com)

Claudia Klein 25 maart 2020 11:51

Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft

Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

Reactie toevoegen