Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Macaw
Security
Trophy

Macaw behaalt felbegeerde Microsoft Threat Protection Advanced Specialization

De vijfde Microsoft Advanced Specialization is een feit.

12 november 2021
Door: Macaw , partner

De vijfde Microsoft Advanced Specialization is een feit.

Macaw heeft de felbegeerde Microsoft Threat Protection Advanced Specialization behaald. Felbegeerd, omdat in onze digitale wereld security steeds belangrijker wordt. Volgens IDG’s 2021 Security Priorities study geeft maar liefst 90 procent van de security leaders aan dat hun organisatie tekortschiet als het gaat om het aanpakken van cyberrisico’s. Ze starten daarom nieuwe initiatieven om beter voorbereid te zijn op onverwachte beveiligingsincidenten.   

Strenge eisen

De advanced specialization is een validatie voor de technische expertise van een Microsoft-partner bij de implementatie van Microsoft 365 of Azure Defender, Microsoft Cloud App Security, of Azure Sentinel workloads. Om in aanmerking te komen voor de specialisatie moet een partner allereerst in het bezit zijn van een actieve Gold Security Competency. Vervolgens dient hij te voldoen aan diverse strenge eisen, waaronder prestatiecriteria, het behalen van examens en certificeringen, en het verstrekken van gevalideerde klantreferenties. 

Verifieerbare expertise en ervaring 

Macaw heeft overtuigend bewezen dat het verifieerbare expertise heeft in het implementeren van Microsoft Threat Protection of Microsoft Cloud App Security workloads. De verificatie is uitgevoerd aan de hand van klantreferenties en Microsoft-examens. Klanten kunnen er zeker van zijn dat Macaw deze workloads met succes kan implementeren en beheren. 

 

Reactie toevoegen