Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Macaw
Zakelijke software
jump

Een betere wereld dankzij innovatieve en transfomatieve tech

Macaw ondertekent Microsoft Partner Plegde om een betere toekomst te realiseren.

15 november 2021
Door: Macaw , partner

Macaw ondertekent Microsoft Partner Plegde om een betere toekomst te realiseren.

Als Microsoft Gold Partner bekroond met verschillende advanced specializations, omarmt Macaw niet alleen Microsoft-technologie, het bedrijf is ook ambassadeur. Ze delen dezelfde visie, passie en hetzelfde doel. Beide bedrijven zijn bevlogen over de rol van transformatieve technologie. Over de impact die het heeft op zowel klanten als werknemers, en de verandering die het kan faciliteren en door van de wereld een betere plek te maken.

Partnership

Als we kijken naar onze vijf kernwaarden: innovatie, uitmuntendheid, rechtvaardigheid, eigenaarschap en passie, zien we dit terug in ons partnerschap met Microsoft. Dankzij hun baanbrekende technologieën is het een van de absolute grootmachten van de tech-wereld. In oktober 2021 werd zelfs bekend dat Microsoft Apple is gepasseerd in beurswaarde, waardoor het ’s werelds meest waardevolle beursgenoteerde bedrijf werd. 

Met de gedeelde visie en toewijding aan klanten, was het voor Macaw vanzelfsprekend om de onlangs geïntroduceerde Partner Pledge van Microsoft te ondertekenen. De Partner Pledge is een intentieverklaring waarin Microsoft zijn partners vraagt om zich aan te sluiten bij een gezamenlijk streven om technologie in te zetten als een kracht voor een goede toekomst.

Doelstellingen

Met het ondertekenen van de ‘pledge’, beloven partners om met Microsoft aan de volgende vier doelen te werken:

  1. Digitale vaardigheden stimuleren.
  2. De diversiteit van het technologische personeelsbestand verbeteren.
  3. Artificial Intelligence (AI) op een verantwoorde en ethische manier ontwikkelen en inzetten.
  4. Bijdragen aan een ecologisch duurzame toekomst.

“Wij hebben deze vier onderwerpen ook al lange tijd op onze agenda staan, en we zijn trots en enthousiast om deel uit te maken van dit streven van Microsoft”, zegt Ronald van Es, Chief People Officer bij Macaw. “Door hier samen aan te werken zal de impact alleen maar groter zijn.”

Reactie toevoegen