Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Macaw
Zakelijke software
Power

Drie Macaw-technologieconsultants winnen Sitecore MVP-award

De MVP's werden geselecteerd op basis van kwaliteit, kwantiteit en impact

2 februari 2022
Door: Macaw , partner

De MVP's werden geselecteerd op basis van kwaliteit, kwantiteit en impact

Anna Bründel, Ronald van der Plas en Serge van den Oever zijn door Sitecore zijn uitgeroepen tot een Most Valuable Professional (MVP) in de categorie ‘Technology’. De drie technologieconsultants van Macaw maken deel uit van een selecte groep van 141 Technology MVP's wereldwijd die dit jaar tot Sitecore MVP zijn benoemd.

Het MVP-programma erkent professionals binnen de Sitecore-community die hun talent en expertise actief inzetten om anderen te helpen Sitecore-producten optimaal te benutten voor het leveren van uitstekende klantervaringen. Het programma bestaat 16 jaar. Van de meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve deelnemers aan de community, vormen de 235 MVP's een elitegroep. De MVP's van dit jaar werden geselecteerd op basis van de kwaliteit, kwantiteit en impact van hun bijdragen in 2021, waaronder het delen van productexpertise en de bedrevenheid in het Sitecore-platform om zowel partners als klanten te ondersteunen.

Anna Bründel zegt over het winnen van de award: "Ik ben zo trots dat ik opnieuw ben uitgeroepen tot MVP en dat ik deel mag uitmaken van zo'n geweldige community. Alle veranderingen die met de introductie van de composable DXP-aanpak samenhangen, maken het delen van kennis en elkaar helpen nog belangrijker. Om daar deel van uit te maken en feedback te kunnen geven om het Sitecore-enthousiastelingen makkelijker te maken, bijvoorbeeld in online leren, betekent veel voor me. Ontzettend bedankt en ik hoop veel mensen te ontmoeten op de SUGCON Europe eind maart!"

"Na een interessant eerste jaar als Sitecore MVP, in een snel veranderend Sitecore productlandschap, ben ik vereerd en dankbaar om voor de tweede keer te zijn uitgeroepen tot 2022 Technology Sitecore Most Valuable Professional! Bedankt”, aldus Serge van den Oever. “Felicitaties aan alle mede MVP's, en in het bijzonder aan mijn collega MVP's Anna Bründel en Ronald van der Plas. Ook dank aan Macaw voor de steun om bij te mogen dragen aan de Sitecore-community. Ik zal mijn uiterste best doen om een bijdrage te blijven leveren door het schrijven van blogposts en het open source maken van de ontwikkelingen die we binnen Macaw doen."

Ronald van der Plas voegt hier aan toe: "Geweldig! Ik voel me vereerd en dankbaar dat ik weer Sitecore MVP ben. Felicitaties aan alle mede MVP's en natuurlijk in het bijzonder aan mijn collega's Anna Bründel en Serge van den Oever. En dank aan de Sitecore community voor hun steun. Ik hoop dat ik de community nog vele jaren mag helpen, en tot ziens op de Europese SUGCON in maart!"

Macaw is sinds 2016 een Sitecore Platinum Implementation Partner, is Sitecore EMEA Partner of the Year en biedt innovatieve digital commerce oplossingen op basis van Sitecore-technologie om bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatie en om hen te helpen hun digitale marketing, sales en customer experience doelstellingen te realiseren. Macaw, met een hoofdkantoor in Nederland en kantoren in Duitsland en Litouwen, heeft expertise op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence.

"De Sitecore-community is een van onze belangrijkste assets. Het is een zeer samenwerkingsgerichte omgeving waar leden hun kennis en inzichten delen via talloze kanalen en op evenementen", zegt Dave O'Flanagan, Sitecore chief product officer. "Sitecore MVP's onderscheiden zich als leiders van de community die toegewijd zijn om anderen te helpen betere digitale ervaringen te realiseren voor hun organisaties en klanten. Ze zijn van onschatbare waarde en een belangrijk onderdeel van de Sitecore-gebruikerservaring. Daar zijn we ze oprecht dankbaar voor."

Meer informatie over het MVP-programma is te vinden op de Sitecore MVP-site: http://mvp.sitecore.com.

Reactie toevoegen