Beheer

Dit is een bijdrage van LINKIT
Personal Tech
Podcasts

5 onmisbare IT podcasts van 2022

Blijf in 2022 up to date van alle IT trends via deze podcasts.

14 maart 2022
Door: LINKIT, partner

Blijf in 2022 up to date van alle IT trends via deze podcasts.

Podcasts luisteren, voor de één is het pure ontspanning, voor de ander een manier om ontwikkelingen binnen een vakgebied bij te houden. IT podcasts kunnen ook een manier zijn om je te verdiepen in nieuwe onderwerpen, waar je misschien geïnteresseerd of nieuwsgierig naar bent of iets wat je wilt leren.

Het fijne is, je kan ze overal wel beluisteren. Heb je een lange autorit voor de boeg, of ben je een 3-gangen diner aan het koken, zet een podcast aan! Wij hebben ons best gedaan om een aantal interessante IT-podcasts voor je te verzamelen. Deze lijst is via input van onze IT-collega’s en het internet samengesteld. Heb je zelf nog goede suggesties, die wij hebben gemist voor andere IT-collega’s? Laat het achter in een reactie op dit artikel. Veel luisterplezier!

 1. Low code podcasts - ITRAC - Global OutSystems Recruitment Specialists
  Deze podcasts zijn helemaal gericht op OutSystems, want Low Code is onmisbaar in 2022. Er wordt gesproken met MVP’s en IT Leiders van toonaangevende bedrijven. Ze bespreken hoe OutSystems hun organisaties en carrière heeft getransformeerd.  
   
 2. Soft Skills Engineering Podcast
  Soft Skills Engineering is een wekelijkse podcast met advies voor softwareontwikkelaars over de niet-technische zaken die nodig zijn om een geweldige softwareontwikkelaar te worden.
   
 3. Software engineering Daily 
  Deze podcast is een dagelijkse podcast over software-engineering, gehost door Jeff. Gegevens van twee jaar bij Software Engineering Radio geven aan dat luisteraars van technische software-podcasts een onderbediende markt zijn. Als je een software-engineer bent die niet veel podcasts over software luistert, zou dit vanzelfsprekend moeten zijn.
   
 4. IT Visionaries
  De nummer 1 podcast voor bruikbare inzichten, geleerde lessen en exclusieve interviews met baanbrekende CIO's, CTO's en CISO's.
   
 5. Cloudcast
  De Cloudcast is de toonaangevende, onafhankelijke Cloud Computing-podcast in de branche. Sinds 2011 hebben mede-presentatoren Aaron Delp en Brian Gracely technologie- en bedrijfsleiders geïnterviewd die de toekomst van computers vormgeven. 
Reactie toevoegen