Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Konica Minolta
Security
Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging heeft de hoogste prioriteit

Organisaties zien informatie en expertise veelal als hun belangrijkste bezit. 

21 mei 2019
Door: Konica Minolta , partner

Organisaties zien informatie en expertise veelal als hun belangrijkste bezit. 

Uit recent onderzoek van SIDN blijkt dat bedrijven cybercrime als een kleine bedreiging zien, waardoor de investeringsbereidheid in security bij veel bedrijven beperkt is. Om datalekken en een daaruit voortvloeiende PR-nachtmerrie te voorkomen is het echter wel belangrijk om informatiebeveiliging op orde te brengen.

Uitbesteden IT 
Veel bedrijven huren externe IT-dienstverleners in om alle IT en security op orde te brengen en houden. Hierbij is het van belang dat deze externe partij zijn zaakjes op orde heeft en ISO 27001 gecertificeerd is. Bij Konica Minolta hebben we als IT-partner de informatiebeveiliging volledig geïntegreerd, zowel binnen de organisatie als in de producten en diensten voor onze klanten.

Optimale beveiliging
We zorgen ervoor dat uitsluitend gemachtigde personen toegang hebben tot vertrouwelijke informatie. De verwerking van informatie vindt zodanig plaats dat juistheid en volledigheid is beschermd, waardoor integriteit is gewaarborgd. Tegelijkertijd garanderen wij beschikbaarheid van informatie wanneer gemachtigde gebruikers dit nodig hebben.  

Certificering
Konica Minolta is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet hiermee volledig aan de eisen van de wet- en regelgever, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat wij aantoonbaar over de juiste beheersystemen beschikken om bedrijfsinformatie en persoonsgegevens te beschermen. Alle securityprocessen zijn door een onafhankelijke, geaccrediteerde instantie beoordeeld en gecertificeerd volgens internationale normen en standaarden. 

Wat betekent dit voor klanten?

  • Gegarandeerd geschikte leveranciers conform ISO 27001
  • Hoogste informatiebeveiligingsnormen
  • Compliant aan de AVG, BIG en BIO
  • Toegesneden oplossingen voor specifieke security-eisen van klanten
  • Duurzame oplossingen voor informatiebeveiliging

 

Reactie toevoegen