Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Konica Minolta
IT beheer
accuriolabel

Digitale tonerproductieprinter

Konica Minolta presenteert de AccurioLabel 230. Dit is de nieuwe versie van de succesvolle digitale tonerproductieprinters van het bedrijf

2 juli 2019
Door: Konica Minolta , partner

Konica Minolta presenteert de AccurioLabel 230. Dit is de nieuwe versie van de succesvolle digitale tonerproductieprinters van het bedrijf

Deze versie biedt klanten belangrijke voordelen op het gebied van productiviteit, flexibiliteit en stabiliteit. Konica Minolta breidt daarmee wereldwijd uit op het gebied van het digitaal printen van labels.

De AccurioLabel 230 van Konica Minolta wordt voor het eerst getoond op de Labelexpo in Brussel, die van 24 tot en met 27 september plaatsvindt. De printer is eenvoudig te bedienen en voldoet aan de groeiende vraag naar kleinere oplagen en meer aanpassingsmogelijkheden. 

De AL230 vierkleurenprinter van Konica Minolta is op de volgende punten verbeterd:

  • Snelheid. De snelheid van 23,4 meter/min ligt 73 procent hoger, omdat het meeste stickermaterialen en folie (waaronder PP, PET en Yupo) op maximale snelheid kan worden geprint.
  • Productiviteit. Er kan tot 1000 meter in één keer worden geprint zonder dat er opnieuw moet worden gekalibreerd. Bovendien kan er worden gekozen tussen twee verschillende papierbreedten (250 en 300 mm). 
  • Overdrukken. Met deze optie kan de AL230 naadloos printen op media die vooraf op traditionele wijze zijn geprint. Bijvoorbeeld om te printen op een witte achtergrond.
  • Geen opwarmtijd/minder afval. Geen wachttijd tussen taken omdat de fuser dertig minuten warm blijft.
  • Nauwkeurigere printregistratie. De ingebouwde snelheidsdetector voor de invoer van media vermindert papierverspilling.

De AccurioLabel 230 is gebaseerd op de AccurioPress engine-technologie van Konica Minolta, die bekendstaat om de uitzonderlijke printkwaliteit en substraatcompatibiliteit. De focus ligt hierbij op kleine en middelgrote segmenten en de printer is geschikt voor labeldrukkerijen, merkeigenaren, verpakkingsbedrijven en commerciële drukkerijen. Daniel Schulz, Product Manager Label Printing Cluster West van Konica Minolta Business Solutions, stelt: "De AccurioLabel 230 is ontwikkeld met het oog op de interesses van de klant. Klanten en potentiële klanten die overstappen op digitaal printen zijn zeer te spreken over de introductie en zijn onder de indruk van de productiviteit, stabiliteit en nieuwe functies." 

 

Reactie toevoegen