Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van HPE
IT beheer
Waar haalt u uw IT-inspiratie vandaan?

Waar haalt u uw IT-inspiratie vandaan?

Hoe blijf je als IT-professional, manager of CIO bij met het laatste nieuws op het gebied van ICT?

8 juni 2021
Door: HPE, partner

Hoe blijf je als IT-professional, manager of CIO bij met het laatste nieuws op het gebied van ICT?

Van 23 tot en met 25 juni biedt HPE u in elk geval een bomvolle inspiratiebron met HPE Discover 2021! HPE’s grootste jaarlijkse conferentie brengt u het laatste nieuws rondom edge-to-cloud-innovaties en oplossingen van HPE en haar partners, en wat deze betekenen voor de volgende golf van digitale transformatie.

U kunt luisteren naar wereldleiders op het gebied van technologie, sport, health, entertainment en meer en delen in hun digitale transformatie-reis. Onder hen zijn Lewis Hamilton, coureur en 7-voudig wereldkampioen bij het Mercedes-AMG Petronas F1 Team, Stephen Voice, Head of Global Health Digital Solutions bij Novartis, Susie Wolff Team Principal, ROKiT Venturi Racing, Kirk Bresniker, Hewlett Packard Labs Chief Architect, HPE Fellow/VP en vele anderen.

Bekijk vast deze highlights:

  • Keynote door Antonio Neri, HPE President & CEO: hij deelt zijn edge-to-cloud-visie en onthult de nieuwste innovaties en ervaringen om organisaties te helpen zich klaar te stomen voor ‘what’s next’ en een edge-to-cloud-wereld.
  • Connections & content - Dompel uzelf onder in demo's, spotlight sessies en meet-ups met experts die u deelgenoot maken van hoe HPE helpt de toekomst te transformeren.
  • Netwerk met duizenden IT’ers en business professionals - Geniet van een unieke kans om tijdens HPE Discover 2021 via live chats en interactieve sessies contact te leggen met collega’s, peers en subject matter experts!

Schrijf gratis in en stel uw persoonlijke agenda samen!

Volg het HPE Discover 2021 nieuws!
Blijf op de hoogte van alle updates via de HPE Discover website of volg ons op Twitter en LinkedIN.

Reactie toevoegen