Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van HPE
Datamanagement
Intelligentie in elke laag van uw IT-infrastructuur

Intelligentie in elke laag van uw IT-infrastructuur

Haal met een intelligent dataplatform en storage-oplossingen meer waarde uit data

2 maart 2021
Door: HPE, partner

Haal met een intelligent dataplatform en storage-oplossingen meer waarde uit data

De groei van datavolumes domineert elke IT-omgeving. Data biedt echter ook kansen. Benut uw organisatie het volledige potentieel van data? Om inzicht te krijgen in data, heeft u krachtige prestaties, gegarandeerde veiligheid en vlotte toegankelijkheid nodig. In een complexe, moeilijk te beheren omgeving is dat niet vanzelfsprekend. En dat is precies waar de uitdagingen voor IT-managers tegenwoordig liggen.

Exponentiële datagroei en hybride complexiteit kenmerken de moderne IT-omgeving van vandaag. In dit nieuwe tijdperk van intelligentie wordt de waarde van data wèl her- en erkend, maar is het niet eenvoudig om op de juiste manier inzicht in de data te krijgen om de kracht van data in uw voordeel te kunnen gebruiken.  Daarom is het tijd voor een nieuwe aanpak van IT-infrastructuur: intelligentie integreren in èlke laag van de IT-omgeving.

AI en machine learning kunnen helpen

Kunstmatige intelligentie biedt elk bedrijf meer mogelijkheden door zichtbaarheid te creëren in complexe IT-infrastructuur. En dat is niet zo moeilijk te realiseren als het lijkt. Met inzicht in data krijgen organisaties de kans om een voorsprong te creëren en sneller tot oplossingen te komen, innovatiever te zijn dan de concurrentie of een kortere time-to-market te realiseren.

Van reactief naar proactief beheer

HPE InfoSight is letterlijk het intelligentste platform ter wereld en daarom de meest geschikte oplossing om de kracht van data te onthullen. InfoSight is artificial intelligence voor infrastructuur.  Elke seconde verzamelt en analyseert HPE InfoSight gegevens van meer dan 100.000 systemen wereldwijd en gebruikt deze informatie om elk systeem slimmer en meer zelfvoorzienend te maken. Omdat problemen voorspeld en voorkomen kunnen worden nog voordat ze de kans krijgen om de IT-omgeving te beïnvloeden, spreken we niet langer over reactief, maar over proactief beheer en dat scheelt u heel wat tijd en zorgen.

HPE’s intelligent dataplatform en storage-oplossingen

  • Potentiële problemen proactief opgelost
  • 24/7 beschikbaarheid van alle applicaties, zonder onderbrekingen
  • Automatische optimalisatie van steeds veranderende workloads
  • Sterk vereenvoudigd beheer 

Glazen krijtbord

Meer weten over intelligent in elke laag van uw infrastructuur? Neem dan deel aan de lightboard sessie van Markus Leinonen op 16 maart aanstaande

Wat mag u verwachten? Met behulp van een ‘glazen krijtbord’ zal Markus Leinonen u in no-time het ABC van HPE Storage-oplossingen bijbrengen. Lightboarding is uitstekend geschikt om een complex onderwerp uit te leggen. De neonmarkers zorgen voor een sterk visueel effect, en dat terwijl Markus nooit oogcontact met u verliest.

Benieuwd wat HPE’s intelligente dataplatform én storage-oplossingen voor uw infrastructuur kunnen betekenen? Schrijf u snel in voor de HPE Lightboardingsessie op 16 maart en maak op een boeiende en gedenkwaardige manier kennis met HPE’s intelligente IT-infrastructuur. 

Schrijf nu in

Reactie toevoegen