Beheer

Dit is een bijdrage van HCS Company
Software-ontwikkeling
Meetup OpenShift 4

Wat is er nieuw in OpenShift 4?

Leer alles over de nieuwste release van OpenShift 4 tijdens een interactieve Meetup met experts op 3 maart. 

20 februari 2020
Door: HCS Company, partner

Leer alles over de nieuwste release van OpenShift 4 tijdens een interactieve Meetup met experts op 3 maart. 

De nieuwste release van OpenShift, het open source containerplatform van Red Hat, is al even gelanceerd. Versie 4 heeft de nodige optimalisatie slagen en nieuwe features met zich meegebracht. Wat is er nieuw in de laatste release van OpenShift (4.3)? Hoe migreer je nu van versie 3 naar 4? Wat kun je verwachten van de aankomende release versie 4.4? En hoe werkt Kubernetes Operators en het Operator Framework?

Speciaal voor geïnteresseerden organiseert HCS Company, het IT bedrijf dat innovatie daadwerkelijk werkend maakt op basis van open source en Red Hat, op 3 maart een Meetup over OpenShift 4 in Amsterdam.

Tijdens deze interactieve avond delen OpenShift experts Jan Kappert & Riemer Palstra hun bevindingen. Er wordt gekeken naar integratie van Quay in OpenShift 4.3, FIPS en de roadmap voor de aankomende release. Vervolgens wordt er aan de hand van een demo gepresenteerd hoe je applicaties kunt migreren van OpenShift 3.11 naar 4.3. De avond wordt afgesloten door Maxim Burgerhout van Red Hat die meer vertelt over Kubernetes Operators & het Operator Framework. Daarna volgt een gezellige borrel.

Iedereen is van harte welkom om deze interactieve avond bij te wonen (let op: vol = vol). Deelname is kosteloos, inclusief food en drinks.

Bekijk hier meer informatie over het programma en om je aan te melden.

Reactie toevoegen