Beheer

Dit is een bijdrage van Exclusive Networks
Netwerken
Huawei Fast Track Promotie

Snelle levering: is het nog mogelijk?

Zoals u vast weet schieten levertijden bij diverse leveranciers steeds verder omhoog. Bent u het wachten ook zo beu?

8 februari 2022
Door: Exclusive Networks, partner

Zoals u vast weet schieten levertijden bij diverse leveranciers steeds verder omhoog. Bent u het wachten ook zo beu?

De levertijden zijn het afgelopen jaar extreem opgelopen. Is het door deze lange levertijden onmogelijk om op kort termijn uw Wi-Fi 6 netwerk op te zetten? Of uw netwerk project binnen een half jaar af te ronden? Gelukkig is dat niet het geval bij Huawei!

Bij Huawei is supersnelle levering mogelijk - soms zelfs binnen 2 weken. Dit komt omdat Huawei hun producten levert uit voorraad, en u dus ook op zeer korte termijn kan helpen met het afronden van uw project. 

Waarom zou u kiezen voor Huawei?

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier met een volledig end-to-end portfolio voor de zakelijke markt. Uniek in de markt is dat Huawei jaarlijks circa 15% van de omzet her investeert in Research & development  (R&D). Het resultaat van deze enorme R&D-investeringen betaalt zich uit in innovatieve high- end oplossingen voor Enterprise network & wireless, Datacenter infrastructuur en UC&C oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan switch, wifi, router, security tot en met DC optical interconnect, storage en Anti-DDoS solutions.

Er zijn maar weinig leveranciers die zo compleet zijn als Huawei. En dit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én razendsnelle levering!

Nu is het moment voor u om:

  • Te upgraden naar Huawei Wi-Fi 6
    Ervaar de Smart-Antenna en algoritme technologieën. Huawei AirEngine Wi-Fi 6 series producten helpt organisaties een Wi-Fi 6 netwerk te bouwen zonder dekkingsgaten en biedt services zonder wachttijden en zero packet loss tijdens roaming.
  • Huawei High-Performance CloudEngine Switches te ervaren
    Gebouwd op next-generation, high-performance hardware en gedreven door Huawei’s uitgebreide Routing Platform, CloudEngine switches beschikken over flexibele Ethernet Networking, POE+, security control en support voor multi-layer 3 routing protocols – waardoor hogere netwerkprestaties en sterkere service processing mogelijk wordt gemaakt
  • Kennis te maken met Huawei One-Stop Network Management Center CloudCampus 3.0
    Huawei CloudCampus 3.0 helpt organisaties met het bouwen van één centraal netwerk management centrum. Door Big Data, AI- en SDN-technologie te introduceren kan de oplossing automatisering en intelligentie toepassen – laat de oplossing voor u werken!

 

Reactie toevoegen