Beheer

Dit is een bijdrage van Exclusive Networks
Security
NetSec 15 september bij InnStyle Maarssen

NetSec: de conferentie voor IT-professionals

Blijf op de hoogte van de nieuwste IT-innovaties binnen cybersecurity, cloud- en datacenter oplossingen

6 juli 2022
Door: Exclusive Networks, partner

Blijf op de hoogte van de nieuwste IT-innovaties binnen cybersecurity, cloud- en datacenter oplossingen

NetSec is het event voor professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste IT-innovaties binnen cybersecurity, cloud- en datacenter oplossingen. 

NetSec, de Cyber en Cloud conferentie van Exclusive Networks, vindt op donderdag 15 september plaats. Na twee succesvolle edities delen we ook dit jaar weer de nieuwste technologieën en inzichten over Cybersecurity, Cloud en Data-oplossingen.

Wat biedt NetSec?
De conferentie biedt veel informatie in een kort tijdsbestek en u kunt door de parallelsessies zelf uw gewenste programma samenstellen.

  • Waardevolle inzichten in Cybersecurity voor IT-professionals.  Hoor van de experts hoe een sterkere verdediging en herstel kan worden opgebouwd tegen cyberaanvallen.
  • Oplossingen en strategieën voor het bouwen van efficiënte, toekomstbestendige infrastructuren. IT professionals kunnen de nieuwste datacentertechnologieën ontdekken. Van software en apparatuur tot hosting.
  • De volgende generatie cloudoplossingen voor ondernemingen. Ontdek hoe de allernieuwste technologieën u kunnen helpen een schaalbare, flexibele en efficiënte IT op te bouwen.

Wat kunt u verwachten?

  • Een interessant en gezellig event van ongeveer 10:30 tot 17:30 uur.
  • Korte parallelsessies voor invulling van de dag naar eigen interesse
  • Een inspirerende keynote sessie  
  • Een informatiemarkt met stands van fabrikanten
  • Een afterparty om te netwerken met fabrikanten, uw vakgenoten en Exclusive Networks à Inclusief walking dinner, vanaf 17.30 tot 22:30

NetSec vindt plaats op donderdag 15 september bij InnStyle in Maarssen. Schrijf u in voor NecSec via de website. Meer informatie over de inhoud volgt en wordt kenbaar gemaakt op de website. 

 

Reactie toevoegen