Beheer

Dit is een bijdrage van Exclusive Networks
Cloud
netsec_linkedin_savethedate_1.jpg

Fortinet, Aruba HPE & SentinelOne aanwezig bij NetSec!

De conferentie biedt veel informatie in een kort tijdsbestek

 

1 augustus 2022
Door: Exclusive Networks, partner

De conferentie biedt veel informatie in een kort tijdsbestek

 

NetSec is de jaarlijkse conferentie van Exclusive Networks voor professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste IT-innovaties binnen Cybersecurity & Cloud. Op donderdag 15 september vertellen verschillende fabrikanten u alles over hun oplossingen tijdens korte parallelsessies en op de informatiemarkt.

  • Waardevolle inzichten in Cybersecurity voor IT-professionals.  Hoor van de experts hoe een sterkere verdediging en herstel kan worden opgebouwd tegen cyberaanvallen.
  • Oplossingen en strategieën voor het bouwen van efficiënte, toekomstbestendige infrastructuren. IT professionals kunnen de nieuwste datacentertechnologieën ontdekken. Van software en apparatuur tot hosting.
  • De volgende generatie cloudoplossingen voor ondernemingen. Ontdek hoe de allernieuwste technologieën u kunnen helpen een schaalbare, flexibele en efficiënte IT op te bouwen.

De conferentie biedt veel informatie in een kort tijdsbestek en u kunt door de parallelsessies zelf uw gewenste programma samenstellen.

Deelnemende fabrikanten

Fortinet, Aruba HPE, Adva, Axonius, Cradlepoint, Fujitsu, Infoblox, Juniper Networks, Opengear, Palo Alto Networks, SentinelOne, Wasabi & Huawei

Meer fabrikanten worden aangekondigd, houdt de website in de gaten.

Wanneer & waar is NetSec?

NetSec vindt plaats op donderdag 15 september bij InnStyle in Maarssen. De dag begint met een keynote sessie, gevolgd door verschillende break-out sessies, tussendoor is er genoeg tijd om de informatiemarkt te bespreken en te netwerken met verschillende professionals uit de branche. De dag eindigt met een afterparty, waar u kunt aansluiten om verder te netwerken.

Schrijf u in voor NecSec via de website. Meer informatie over de inhoud volgt en wordt kenbaar gemaakt op de website. 

Reactie toevoegen