Overslaan en naar de inhoud gaan

Shiftconnector van eschbach®: Innovatie in farmaceutische industrie

Het innovatieve bedrijfsplatform Shiftconnector® is speciaal ontwikkeld voor de procesindustrie, voor optimale coördinatie en communicatie in ploegendiensten.

shiftconnector

Productiecycli in 24/7-ploegendiensten binnen de farmaceutische productie duren vaak dagen en elke dag wordt met enorme hoeveelheden procesdata gewerkt. Voor optimale coördinatie en communicatie in ploegendiensten is de juiste Plant Process Management-software (PPM) onmisbaar.

eschbach richt zich al meer dan 20 jaar op de ontwikkeling van dergelijke oplossingen. Daarbij bouwt het bedrijf voort op de enorme ervaring die is opgedaan door succesvolle samenwerking met de grote namen uit de farmaceutische en chemische industrie.

Geoptimaliseerde communicatie voor onwankelbare efficiëntie
Het communicatie- en samenwerkingsplatform Shiftconnector® verbindt machinedata met menselijke intelligentie. Dankzij het Single Point of Truth-principe (SPOT) biedt de software interfaces met verschillende systemen en een algemeen toepasbare database. Daarmee worden live data, aangevuld met menselijke context, beschikbaar gemaakt voor verschillende belanghebbenden of rollen in productie. Zo blijven alle betrokken teams en afdelingen verbonden en wordt de onderlinge communicatie op en tussen alle niveaus verbeterd.

Duidelijkheid in verantwoordelijkheid als weg naar veiligheid 
eschbach voert Shiftconnector® met de grootste zorg uit om tegemoet te komen aan de productieprincipes die in de verschillende sectoren bepalend zijn. In de farmaceutische industrie is naleving van de regelgeving een van de topprioriteiten, omdat fabrikanten vaak met gevoelige stoffen werken die een zeer kleine foutmarge kennen.

Dankzij functies als e-handtekeningen ('Read and Understood') moeten instructies die geen deel uitmaken van de batch zelf door de ploegmedewerkers worden gelezen en bevestigd. Deze functie zorgt voor een bindende, gedocumenteerde overdracht van de verantwoordelijkheid en maakt alle activiteiten auditbestendig. Incidenten en systeemstatussen worden vastgelegd met prioriteit en status. Afgeronde taken worden eenvoudig afgevinkt en maatregelen kunnen direct worden omgezet in instructies.

shiftconnector
©

Continue verbetering als basis 
De efficiëntie neemt toe doordat afwijkingen voortdurend worden gecontroleerd en verbetermaatregelen rechtstreeks aan de diverse ploegen worden gecommuniceerd. Voor terugkerende incidenten is een continu verbeteringsproces in het systeem ingebouwd. Hiermee kunnen processen worden verbeterd en terugkerende oorzaken voor productafwijkingen worden gevonden. Shiftconnector® beschikt bovendien over krachtige filter- en AI-gebaseerde zoekfuncties die waardevolle inzichten opleveren als incidenten vragen om een oorzaakanalyse. Met elke invoer in Shiftconnector® wordt de oplossing krachtiger.

Gepersonaliseerd voor elke functie 
Shiftconnector® is ontworpen om de workflow te verbeteren en elke werknemer in farmaceutische fabrieken de beste werkervaring te bieden.

  • Operators kunnen moeiteloos hoeveelheden, meetwaarden en de batch- en systeemstatus registreren en eventuele fouten of incidenten eenvoudig registreren.
  • De teamleiders overdag krijgen een duidelijk overzicht van de uitvoering van KPI's, geplande taken en gecontextualiseerde statustrackinggegevens, met de optie om instructies rechtstreeks naar de ploeg te sturen.
  • Procesingenieurs hebben met één klik kerncijfers, zoals de efficiëntie van apparatuur (OEE), voor elke ploegendienst beschikbaar.
  • Het managementteam heeft via een webbrowser of iPad/tablet op afstand toegang tot alle communicatie tussen ploegendiensten. Alle bijzondere gebeurtenissen worden verwerkt en in verkort formaat beschikbaar gesteld.
  • Onderhoudsexperts wisselen naadloos onderhoudsopdrachten en statussen uit met de verschillende ploegen.
  • Kwaliteitszorg en Laboratorium krijgen live in één oogopslag toegang tot kwaliteitsrapporten en afwijkingen tussen ploegen. Directe instructies aan de ploegen, zoals een verhoogde frequentie voor het registreren van meetwaarden, kunnen zonder vertraging worden verzonden.

Daarnaast kunnen met behulp van XDC-vrije formulieren de behoeften van de productiebedrijven individueel in kaart worden gebracht. Internationale velden en formulieren kunnen standaard bedrijfsbreed worden gebruikt en aanvullende lokale kenmerken kunnen in kaart worden gebracht.

Slimmere, veiligere en sterkere fabrieken
Shiftconnector® zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen, verhoogt de efficiëntie en verbetert de productkwaliteit.

Lees ons nieuwe whitepaper voor meer informatie over hoe Shiftconnector® de groei in de farmaceutische industrie helpt bevorderen. 

Als u meer wilt weten over eschbach, scan dan de QR-code.

QR-code
©

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in