Beheer

Dit is een bijdrage van Enable U
Procesmanagement
brochure managed services

7 tekenen dat u klaar bent voor Managed Services

In veel organisaties ontbreekt het aan specialistische kennis voor het beheer van complexe koppelingen en alle componenten die daarin een rol spelen.

17 oktober 2021
Door: Enable U, partner

In veel organisaties ontbreekt het aan specialistische kennis voor het beheer van complexe koppelingen en alle componenten die daarin een rol spelen.

Het belang van goede, veilige en duurzaam werkende koppelingen is echter groot. De impact bij verstoring – ook buiten kantooruren- is groot en privacygevoelige informatie moet optimaal worden beschermd.

Wat zijn de tekenen dat u toe bent aan managed services?
Teken 1 : Een ernstige storing in de componenten van Enable U heeft een desastreus effect op de dienstverlening naar mijn klanten. Dat moet worden voorkomen.
Teken 2: Onze beheerder moet eigenlijk niet ziek worden of op vakantie gaan. En hij kan ook geen 24 uur per dag paraat staan…
Teken 3: In de toekomst wordt integratie met ketenpartners en intern nog veel belangrijker voor ons.
Teken 4: We worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd door de verschillende partijen bij een probleem in een koppeling. Wie is verantwoordelijk?
Teken 5: Buiten kantooruren wordt de werking van digitale berichtenstromen niet gemonitord
Teken 6: Het is moeilijk, duur en inefficiënt om alle benodigde kennis in huis te halen.
Teken 7: We doen dit allemaal voor het eerst; het zou zoveel gemakkelijker zijn wanneer we alle kennis van alle koppelingen in soortgelijke organisaties zouden kunnen toepassen.

Met Managed Services van Enable U  hoeft uw organisatie geen specialistische integratie-beheerkennis meer in huis te hebben. U kunt zich volledig richten op uw core business, terwijl de continuïteit van uw dienstverlening wordt gewaarborgd.

Download nu de brochure.

Reactie toevoegen