Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Eagle Eye Networks
Cloud
Smart Cities

Smart Cities - Verbonden en Veilige Steden

Whitepaper over de inzet van data en technologie ter optimalisatie van het dagelijks leven

11 november 2020
Door: Eagle Eye Networks, partner

Whitepaper over de inzet van data en technologie ter optimalisatie van het dagelijks leven

Eagle Eye Networks heeft zijn nieuwste whitepaper "Smart Cities" gepubliceerd: Cloud Video voor Verbonden, Veilige Steden." Het is een waardevolle bron voor city leaders die een slimme infrastructuur willen bouwen. Het document gaat in op toepassingen, openbaar gebruik, belangrijke technologische vereisten en smart city engineering en architectuur.

"Recente successen hebben aangetoond dat cloud-gebaseerde oplossingen onmisbare elementen zijn van een slimme stadsinfrastructuur, die zowel publieke als private infrastructuur elementen omvat", legt Ken Francis, President van Eagle Eye Networks, uit. "Cloud-gebaseerde implementaties zijn essentieel voor kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en korte implementatietrajecten. Eagle Eye Networks is er trots op samen te werken met stadsambtenaren over de hele wereld om innovatie en implementatietrajecten te versnellen door een cybersecure, open en cloud-gebaseerde beveiliging basis voor hun steden te bouwen". 

Het whitepaper schets 11 vereisten welke van belang zijn voor smart city technology initiatieven, waaronder:

  1. Intelligente connectiviteit - City leaders moeten een degelijk netwerk plan ontwikkelen voor elk voorgesteld project. Hierbij is de verificatie de infrastructuur capaciteit aan de orde, net als de documentatie van het geplande verbruik van de bestaande netwerkinfrastructuur en de eventuele nieuwe infrastructuur die als onderdeel van het project wordt toegevoegd.

  2. Eenvoudige Schaalbaarheid - Verken de toekomstvisie van de smart city infrastructuur en documenteer hoe de voorgestelde oplossing zal voldoen aan de huidige behoeften, tevens de uitbreidbaar en beheersbaar voor toekomstige groei.

  3. Interoperabiliteit van Apparaten en Systemen - verzeker de identificatie van de eerstegraads interoperabiliteit eisen. Werk uit en documenteer hoe deze zullen worden aangepakt met de huidige product capaciteiten of de korte-termijn roadmap items.

  4. Open systeemarchitectuur - Voldoe niet enkel aan de smart city planning, maar lever ook daadwerkelijk een bijdrage - met name aan het strategisch infrastructuur design en het verhogen van de bezoekers- en inwoners beleving.

  5. Bruikbare Data en Analytics - Security technology service providers zouden de vele geschikte mogelijkheden moeten overwegen, welke van toepassing voor het verbeteren van de smart city beleving. 

Download “Smart Cities: Cloud Video voor Verbonden, Veilige Steden” voor meer details over het bouwen van veiligere, slimmere, meer verbonden gemeenschappen. Bezoek https://www.een.com/smart-city-surveillance/ voor meer informatie over smart cities, waaronder een infographic, een blogpost en een klant succesverhaal. Tot slot, meld je aan voor Smart City Live 2020 op 17 en 18 november. Het wereldwijde digitale evenement voor steden wordt gehost door Smart City Expo World Congress

OVER EAGLE EYE NETWORKS

Eagle Eye Networks, Inc., werd opgericht in 2012 en is wereldwijd nummer 1 op het gebied van cloud-videobewaking en richt zich op de behoeft en van bedrijven, alarmbedrijven, beveiligingsintegratoren en particulieren. De 100% cloud managed oplossingen van Eagle Eye bieden cloud en on-premises opname, beveiliging en encryptie op bankniveau en brede ondersteuning voor analoge en digitale camera’s - allemaal toegankelijk via het web of mobiele applicaties.Bedrijven van alle soorten en maten maken gebruik van Eagle Eye oplossingen voor operationele opti malisatie en beveiliging. Alle Eagle Eye producten profiteren van Eagle Eye’s ontwikkelaarsvriendelijke RESTful API-platform en Big Data Video Framework™, die het mogelijk maken om live en gearchiveerde video te indexeren, te zoeken, op te halen en te analyseren. Eagle Eye’s open Video API is op grote schaal gebruikt voor integratie in alarmcontrole, analyses van derden, beveiligingsdashboards en systeemintegraties van verkooppunten. 

Eagle Eye verkoopt zijn producten via erkende wereldwijde wederverkopers en installatiepartners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Austin, Texas, USA. Eagle Eye heeft kantoren in Europa en Azië-Pacific. Voor meer informatie kunt u terecht op www.een.com of bellen naar +1-512-473-0500 (VS), +31 (0) 20 26 10 460 (EMEA) of  +81-3-6868-5527 (JP).

Reactie toevoegen