Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van DXC Technology ServiceNow Practice
IT beheer
Webinar IT4IT Capability Scan voor een succesvolle IT transformatie

Webinar IT4IT Capability Scan

DXC Technology Servicenow Practice en de Belastingdienst nodigen je uit voor het webinar IT4IT Capability Scan: startpunt voor een succesvolle IT-transformatie

16 september 2021
Door: DXC Technology ServiceNow Practice, partner

DXC Technology Servicenow Practice en de Belastingdienst nodigen je uit voor het webinar IT4IT Capability Scan: startpunt voor een succesvolle IT-transformatie

Door gebruik te maken van de beproefde beoordelingsmethode, de IT4IT Capability Scan, was DXC Technology Servicenow Practice in staat om snel een volledige IT4IT-blauwdrukbeoordeling uit te voeren met een volledige Epic-registratie, Epic Value Statements en een uitgebreide 3-jaars roadmap met een geprioriteerde, sequentiële Epic-logica om het momentum van verandering vast te houden.

DXC Technology Servicenow Practice en de Belastingdienst nodigen je uit voor het webinar IT4IT Capability Scan: startpunt voor een succesvolle IT-transformatie. In dit webinar zal Rik Burgering, Managing Consultant bij DXC Technology Servicenow Practice, in gesprek gaan met Robert Schmitz, Programmamanager ITSM, CTO Office, IV-organisatie bij Belastingdienst, over de IT-transformatie binnen de Belastingdienst met behulp van de IT4IT Capability Scan.

Waarom deelnemen?
Tijdens het webinar besteden we niet alleen aandacht aan onze methodiek en praktische werkwijze, maar komt ook Robert Schmitz van de Belastingdienst uitgebreid aan het woord. Hij geeft een inkijkje in de manier waarop de Belastingdienst dankzij de Capability Scan inmiddels met twee afdelingen een vergaande IT-transformatie heeft ingezet, die volledig aansluit bij de strategische doelen van de organisatie.

Wat wordt behandeld?
Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen:

  • Waarom de IT4IT Capability Scan jouw IT -transformatie een kickstart geeft
  • Hoe we samen jouw IT-organisatie scannen
  • Hoe we de IT4IT Capability Scan inzetten voor het ontwerpen van jouw roadmap naar betere IT-processen
  • Welke resultaten je na de Capability Scan kunt verwachten, én
  • Hoe je de uitkomsten van de Capability Scan vertaalt naar praktische actiepunten.

Dit webinar is voor iedereen die betrokken is bij de implementatie van IT4IT of de digitale transformatie van jouw organisatie.

Praktische informatie webinar 
Datum: Donderdag 30 september 2021
Tijd: 10:00 - 11:00 CET
Taal: Nederlands

Deelnemen en inschrijven
Meld je aan voor het webinar via de eventpagina 

Reactie toevoegen