Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van DXC Technology ServiceNow Practice
IT beheer
Ask James The Facility Master

Ask James, The Facility Master

DXC ServiceNow Practice lanceert Ask James voor blije medewerkers en minder druk op Facility Management

9 december 2021
Door: DXC Technology ServiceNow Practice, partner

DXC ServiceNow Practice lanceert Ask James voor blije medewerkers en minder druk op Facility Management

In 2017 is de eerste versie van onze Facilitaire Management App gelanceerd onder de naam de FMA. In de loop der jaren is het product samen met diverse klanten doorontwikkeld tot een volwassen applicatie die diverse capabilities en facilitaire processen volledig automatiseert en ondersteunt. Het product is altijd doorontwikkeld vanuit het oogpunt dat de mens/medewerker centraal staat.

Ask James, The Facility Master

Per 1 december is de re-branding van de FMA app een feit. Met veel trots delen we met de wereld dat ons mooie product vanaf nu Ask James zal heten. Ask James is een innoverende applicatie voor het ontzorgen van de ondersteunende bedrijfsprocessen. Zo helpt Ask James facilitaire afdelingen te transformeren door inzicht te geven in data en verbruik van faciliteiten. Denk aan catering, kamerreservering, parkeergelegenheid, preventief onderhoud en leveranciersbeheer. Ask James geeft inzicht hoe mensen werken, elkaar ontmoeten, ontspannen en zich van a naar b verplaatsen. Daarmee zet Ask James de mens centraal en ontzorgt de facilitaire afdeling. En niet geheel onbelangrijk, ben jij zelf eigenaar van al deze data. Ask James is ontwikkeld op het ServiceNow platform, wat het voordeel met zich meebrengt dat integratie met andere ondersteunende diensten zoals HR, IT, Finance, Legal etc. een standaard is. Alle beschikbare data in hetzelfde platform biedt enorme mogelijkheden. Ask James biedt je de inzichten en rijkt je de tools aan om ondersteunende diensten efficiënter in te richten met een fors besparingspotentieel als gevolg.

Ask James, een applicatie van DXC Technology

Ask James is ontwikkeld door DXC Technology en draait op het krachtige ServiceNow platform. Ask James is een ServiceNow gecertificeerde applicatie beschikbaar via de ServiceNow Store. Met Ask James heeft DXC Technology een applicatie om op diverse fronten de global business service transformatie van organisaties te ondersteunen. Ask James draagt bij aan de productiviteit en bevordert de medewerkerservaring (employee experience).

Heb je na het lezen van dit bericht vragen over Ask James of ben je benieuwd naar de werking van Ask James? Bezoek de website www.askjamesnow.com en ontdek wat Ask James voor jouw organisatie kan betekenen.

 

Reactie toevoegen