Beheer

Dit is een bijdrage van Ctac
Datamanagement
Datamanagement bij Basiq Dental

Video: Hoe Basiq Dental uitblinkt in het vlot afhandelen van grote ordervolumes

Het belang van goed datamanagement

6 april 2021
Door: Ctac, partner

Het belang van goed datamanagement

Steeds meer organisaties ontdekken het belang van goed datamanagement, maar toch blijft dit vaak nog een abstract begrip. Terwijl de gevolgen voor het niet op orde hebben van je data juist heel tastbaar zijn. 

Jamie Broeren, Senior Solutions Sales Winshuttle bij Ctac ging langs bij Basiq Dental in Oisterwijk; een succesvol bedrijf met meer dan 15.000 artikelen voor tandheelkundige professionals. Zij blinken uit in het vlot afhandelen van grote ordervolumes. Hoe? Doordat zij hun datamangement goed op orde hebben. 

Datamanagement helpt jouw organisatie bij het inrichten van de organisatie en infrastructuur en streeft daarmee naar het beschikbaar maken van de juiste data voor de juiste persoon op het juiste moment in de juiste context en in het juiste format.

Het is een vraagstuk dat geborgd dient te worden binnen de gehele organisatie en processen. Dat los je niet alleen op met technologie, maar met een pragmatische aanpak en een heldere structuur waarmee je de organisatie controle geeft. Data Management is de verbindende factor tussen business en IT. Meer weten? Neem contact op met Jamie of neem een kijkje op onze website!

Reactie toevoegen