Beheer

Dit is een bijdrage van Carbonite an OpenText company
Security
Waarom Back-up voor Microsoft 365 geen overbodige luxe is voor bedrijven

Hoe verder als u Microsoft 365 data verliest?

Wist u dat de data binnen de Microsoft 365-suite niet automatisch veilig zijn?

 

22 juni 2020
Door: Carbonite an OpenText company, partner

Wist u dat de data binnen de Microsoft 365-suite niet automatisch veilig zijn?

 

Door de enorme groei van thuiswerken is het gebruik van Microsoft 365-applicaties zoals Teams toegenomen. Lees hier hoe u kunt voorkomen dat bedrijfskritische gegevens verloren gaan.

Microsoft 365-applicaties zoals Email Exchange, SharePoint, Onedrive en Teams zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse organisaties.

Met de opmars van cloud computing ziet Microsoft het aantal licenties in de cloud jaar over jaar sterk stijgen. Maar heeft u zich als organisatie al afgevraagd wat dit inhoudt voor uw back-up- en retentieplannen? Weet u of u al een oplossing in huis heeft om de bedrijfsdata, die zich bevindt in de Microsoft 365-suite, zorgvuldig op te slaan en te bewaren?

Deze vragen blijven nog wel eens onbeantwoord omdat men simpelweg niet weet hoe het nu precies zit met het back-up- en retentiebeleid van Microsoft 365.

Verschillende oorzaken waaronder het deleten van bestanden, data encryptie door hacks, of het verwijderen en/of omzetten van de Microsoft 365-licenties zorgen ervoor dat bedrijfskritische gegevens verloren kunnen gaan.

Lees er meer over in het white paper Waarom Back-up voor Microsoft 365 geen overbodige luxe is voor bedrijven.

Reactie toevoegen