Loopbaan

Dit is een bijdrage van Brunel
Carriere
Brunel Partner

Hoe vind je geschikt IT personeel

Je bent niet de enige die vraagt hoe je in deze tijd van schaarste geschikt IT personeel vindt.

24 januari 2018
Door: Brunel, partner

Je bent niet de enige die vraagt hoe je in deze tijd van schaarste geschikt IT personeel vindt.

Partners van detacheringsspecialist Brunel hebben het antwoord gevonden. Ze bespreken hun wensen en eisen met ervaren consultants die de weg weten in de IT-business. Zo vinden zij geschikt IT personeel.


Meer mans met Brunel 
Met internet als bruisende 'marktplaats' voor de wereld van werk, kún je eventueel zelf op zoek gaan naar gekwalificeerde IT'ers. Nadeel: het kost je een zee aan tijd. Je raakt bedolven onder informatie en cv's vertellen slechts gedeeltelijk met wie je een gesprek aan gaat. Toch maar denken aan uitbesteden? 

Kort, lang, incidenteel, structureel
Schakel dan een echte specialist in. Dat scheelt veel tijd, energie, ergernissen en afbreuk. Doe zelf waar je goed in bent en laat onze specialisten doen waar zij goed in zijn: de beste IT'ers koppelen aan de beste opdrachtgevers en projecten. Voor korte of langere duur, structureel, incidenteel of duurzaam. Het voordeel dat detacheringsbureaus hebben is dat zij niet alleen de beste IT-professionals kennen, de beste professionals kennen hun ook. Het grappige van IT'ers is dat ze bijna alles online doen, maar als het om hun loopbaan gaat bij voorkeur praten met echte mensen die ze vertrouwen en die hun taal spreken.

Veerkracht in IT
Nog een groot voordeel: je bepaalt zelf al naar gelang de behoefte van je organisatie hoe lang je de beste IT'ers inhuurt. Waarom dat een groot voordeel is? Omdat geen vakgebied zo dynamisch is als IT en zelfs de allergrootste organisaties onmogelijk alle bestaande IT-disciplines in huis kunnen hebben. Samenwerking met onze specialisten betekent: maximale veerkracht in je IT-processen. Voor nu en voor de toekomst.

Vernieuwende up-to-date IT'ers
Het brede IT-vakgebied verandert permanent. Met duizelingwekkende snelheid. Alleen IT'ers die zich blijven vernieuwen en verbeteren bereiken de top. Dát zijn de ontwikkelaars, makers, testers, strategen, meedenkers en technologen die een detacheringsbureau begeleidt. Hierdoor krijg je een IT-partner die binnen jouw organisatie het verschil maakt.

Reactie toevoegen