Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.
 

Hét platform voor IT-ers 
Door het bundelen van de krachten wordt AG Connect hét platform voor alle IT-ers met een van de grootste, onafhankelijk IT-redacties van Nederland met jarenlange ervaring. 

AG Connect biedt alles wat de IT-professional en IT-manager nodig heeft om succesvol te zijn. “De stroom aan informatie die dagelijks op ons afkomt neemt alleen maar toe. AG Connect biedt overzicht, zodat IT-ers precies de informatie kunnen selecteren die het verschil maakt. En op de manier die past bij hun dagelijkse werk; mobiel, online en in print.”, aldus hoofdredacteur Rian van Heur. 

De onafhankelijke redactie schrijft dagelijks over ‘the amazing world of IT’. De onderwerpen zijn ingedeeld volgens de pijlers van AG Connect: beheer, development, strategie & innovatie, management en loopbaan. Binnen die pijlers kunnen alle denkbare IT-onderwerpen aan bod komen, zoals security, cloud, business intelligence, outsourcing, IT-recht etc. etc.