Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT. Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.
 

Hét platform voor IT-ers 
Door het bundelen van de krachten wordt AG Connect hét platform voor alle IT-ers met een van de grootste, onafhankelijk IT-redacties van Nederland met jarenlange ervaring. 

AG Connect duidt de trends en belicht de achtergronden van de laatste IT-ontwikkelingen. De mogelijkheden die IT biedt zijn ongekend en groeien met de dag, stelt Volkert Deen, hoofdredacteur van AG Connect: “Mensen die willen weten hoe ze IT het beste kunnen toepassen in hun werk en organisatie, vinden bij AG Connect alle informatie die ze nodig hebben om succesvol te zijn.”

De onafhankelijke redactie schrijft dagelijks over ‘the amazing world of IT’. De onderwerpen zijn ingedeeld volgens de pijlers van AG Connect: beheer, development, strategie & innovatie, management en loopbaan. Binnen die pijlers kunnen alle denkbare IT-onderwerpen aan bod komen, zoals security, cloud, business intelligence, outsourcing, IT-recht etc. etc.