Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie groeide afgelopen jaar het hardst?

De inschrijving voor de Main Software 50 is weer geopend. Voor softwarebedrijven dé kans om mee te dingen naar de titel “Meest succesvolle softwarebedrijf van Nederland”.
Wedstrijd
© Shutterstock
Shutterstock

Main Capital organiseert dit onderzoek nu voor de zesde keer. Dat doet deze private equity-investeerder om de schijnwerper te zetten op een sector waarvan het belang zijns inziens onderbelicht blijft.

De cijfers die het onderzoek vorig jaar aan het licht bracht, onderstrepen de vitaliteit en groeikracht van de sector nog eens. De deelnemende bedrijven realiseerden een gemiddelde groei van maar liefst 22 procent, 9 procent meer dan het jaar ervoor. De activiteiten stralen ook positief uit naar de Nederlandse handelsbalans. Het aandeel van de omzet dat uit het buitenland wordt gegenereerd, wordt steeds belangrijker en was vorig jaar maar liefst 30 procent.

Meedingen naar de titel “Meest succesvolle software bedrijf van Nederland” staat open voor Nederlandse softwarebedrijven die niet beursgenoteerd zijn. De gegevens die in het kader van het onderzoek worden verzameld, worden vertrouwelijk behandeld. Deelnemen aan de 6e editie van Main Software 50 is mogelijk tot 19 september en kan via deze link.

In november worden de resultaten gepresenteerd op een feestelijke bijeenkomst in de Harbour Club in Amsterdam. Daarbij worden verschillende awards uitgereikt zoals de top drie Overall, de Cloudkampioen en de Snelste groeier.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in