Management

Zakelijke software

Voor de late beslissers: er zijn nog kaarten voor Keller!

5 april 2013
Het Wouter Keller seminar zit inmiddels goed vol, maar voor de late beslissers is nog een klein aantal kaarten beschikbaar. Het Keller seminar vindt plaats op dinsdag 9 april en staat geheel in het teken van gemeentelijke samenwerking en zaak- en objectgericht werken. Komt dat zien!

Het Keller-seminar is inmiddels een begrip in de wereld van de lokale overheid. Met humor, met verve, en met - waar nodig - onverbloemde kritiek, presenteert Wouter Keller schijnbaar uit de losse pols de laatste ontwikkelingen rondom gemeentelijke samenwerking en gemeentelijke zaaksystemen.

Het woord schijnbaar staat er niet voor niets, want het betoog van prof. dr. ir. Keller is gebaseerd op gedegen onderzoek én op jarenlange ervaring met de IT-systemen van (lokale) overheden. Wouter Keller is als hoogleraar informatica verbonden aan de Vrije Universiteit en tevens directeur/oprichter van M&I/Argitek. Argitek geeft architectuuradvies aan gemeentes, uitvoeringsorganisaties, ministeries en onderwijs- en zorginstellingen en begeleidt veel aanbestedingen.

U kunt uw last-minute kaarten voor het Kellerseminar boeken via deze link: http://www.kellerseminar.nl/

De onderwerpen voor het ‘Kellerseminar’ 2013 zijn:

  • Gemeentelijke samenwerking, regieorganisatie en ketens (incl. RUD, Jeugdzorg, etc.)
  • Zaak- en objectgericht (samen)werken, incl. marktverkenning en backoffice vervanging (bv. Wabo, WIZ en BZM)
  • Verwerven en implementeren van een zaaksysteem, incl. best practices en verwerving mGBA zaaksysteem
  • Bezuinigen door zaak- en objectgericht (samen)werken, incl. uitbesteding en cloud

Er zijn inmiddels verschillende zaaksystemen met objectregistraties en krachtige (geïntegreerde) webintake-functionaliteiten. We spreken dan over een nieuwe generatie van zaaksystemen.

Argitek heeft deze en andere systemen in kaart gebracht en weer alle (meer dan 20) leveranciers van zaaksystemen uitgevraagd. De meest veelbelovende leveranciers zijn uitgenodigd in het Argitek Lab. Op het seminar presenteert Wouter Keller de resultaten van deze marktverkenning in de vorm van een vergelijkend onderzoek. Dit zoals gebruikelijk op basis van vele criteria, waarmee u direct aan de slag kunt.

Lees meer over
Lees meer over Management OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.