Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de Kerst Airpods? Dan moet je naar de Apple Store

Apple heeft de AirPods dan toch gelanceerd. Wie online besteld, wordt meteen geconfronteerd met een levertijd van 4 weken. Dus als je ze voor de Kerst wilt, moet je naar een Apple Store.

Het is een elegante oplossing voor het weglaten van de koptelefoonaansluiting in de jongste iPhone. Een koptelefoon die geen snoer nodig heeft. Voor 169 euro kun je bij je iPhone 7 een setje AirPods kopen die draadloos in verbinding staan met je telefoon. Er was alleen één probleempje: ze waren niet leverbaar bij de introductie van de iPhone 7.

In het groeiende ongeduld over de feitelijke introductie van de aangekondigde tweedelige koptelefoon begon de laatste dagen rond te zingen dat Apple tegen technische problemen was aangelopen bij de productie. De synchronisatie tussen de twee oordopjes waaruit de AirPods bestaan, zou de kwaliteitstoets niet kunnen doorstaan.

Of dat echt een probleem was en tot vertraging heeft geleid is onduidelijk. Maar duidelijk is wel dat eventuele problemen inmiddels zijn opgelost: AirPods zijn inmiddels leverbaar. Of beter gezegd: bestelbaar. Want wie nu bij Apple Airpods probeert te kopen, ziet als eerste het bericht dat de levertijd 4 weken is.

Als je ze echt nog voor Kerst in huis wilt hebben en niet vooraf besteld had, maak je nog wel een kans in één van de Apple Stores. Apple belooft dat die vanaf volgende week bevoorraad zullen worden met AirPods.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in