Management

Branche
VMware

VMware wil Avi Networks inlijven

Betere integratie van Avi's netwerk en beveiligingsfuncties in het VMware-platform mogelijk.

14 juni 2019

Betere integratie van Avi's netwerk en beveiligingsfuncties in het VMware-platform mogelijk.

VMware heeft kenbaar gemaakt Avi Networks te willen overnemen. De overname stelt VMware in staat load-balancing en andere geautomatiseerde applicatienetwerkfuncties en beveiliging standaard aan te bieden in zijn VMware NSX Data Center-portfolio

VMware en Avi Networks hebben nu al een innige samenwerking. Zo is er al een volledige integratie van de AVI-toepassingen met VMware NSX en VMware vCenter.

Tom Gillis - bij VMware eindverantwoordelijk voor Networking en Security - verwacht dat door de inlijving van Avi Networks klanten beter in staat zullen zijn te reageren op nieuwe kansen en bedreigingen, nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen en beter services toe te passen op applicaties en data waar die zich ook bevinden, zo blijkt uit zijn blog met betrekking tot de overname.

Centraal beheer en versnelling
applicaties

Avi Networks werd 6 jaar geleden opgericht om het voor organisaties eenvoudiger te maken vanaf een centrale plek applicaties en diensten softwarematig te beheren. Het bedrijf ontwikkelde daarvoor de Avi Controller en voegde daar de mogelijkheid aan toe per applicatie geautomatiseerde loadbalancing en beveiligingsfuncties toe te passen via de zogeheten Avi Service Engines. Die zorgen weer via telemetrie dat extra gegevens over de prestaties en gebruik van applicaties naar de Avi Controller terugvloeien. De toepassingen van Avi kunnen zowel in de cloud als on premise draaien en kunnen overweg met zowel containers, virtual machines als bare metal.

Lees meer over Management OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.