Overslaan en naar de inhoud gaan

'Sony lanceert PlayStation Phone voorjaar 2011'

Sony weigert al maanden te reageren op speculaties over dit product. Maar de geruchten worden steeds hardnekkiger. Verschillende media hebben ontwikkelingen van het apparaat wereldkundig gemaakt, inclusief de gerenommeerde zakenkrant The Wall Street Journal. Op YouTube is ook een filmpje verschenen dat een nieuw apparaat van Sony Ericsson toont.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Lancering tegelijkertijd in Europa en VS
Volgens de Japanse krant zal het apparaat tegelijkertijd in de Verenigde Staten en in Europa op de markt worden gebracht. Het is gebaseerd op de kleine versie van de PlayStation Portable, de PSPgo, en kan op de voor gamers vertrouwde manier worden bediend. Via een wifi-verbinding kunnen spellen, muziek en films gedownload via Sony’s PlayStation netwerkdienst.

PSPgo is al sinds 2009 op de markt, maar het loopt niet zo goed. Sony is al een tijd op zoek naar een manier om de vraag naar dit product te vergroten.

Kaz Hirai, hoofd van de afdeling gaming bij Sony, heeft zich laten ontvallen dat als Sony zich op de markt van gaming via mobieltjes zou begeven, het met een apparaat zou komen dat gamers meer aanspreekt.

Gewoonlijk grijpt het bedrijf de jaarlijkse internationale Consumer Electronics Show in Las Vegas aan om nieuwe producten voor de Amerikaanse markt te lanceren. Deze is volgende week, van 6 tot 9 januari.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in