Overslaan en naar de inhoud gaan

Samsung presenteert Galaxy S10 op 20 febuari

Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor het UNPACKED 2019 evenement. Daarop is een grote 10 afgebeeld die meer dan één uitleg heeft.
Samsung Unpacked 2019
© Samsung
Samsung

Het is gebruikelijk dat Samsung in de week voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona vast de pers bij elkaar roept om zijn belangrijkste productvernieuwingen te tonen. Dit jaar is het een bijzonder jaar voor Samsung. Tien jaar gelden werd de Galaxy-serie aangekondigd, de merknaam waaronder het bedrijf zijn topmodellen hangt.

Dit jaar komt daarom ook de Galaxy S10 uit, volgens de Wall Street Journal in drie uitvoeringen. Daarnaast presenteert Samsung volgens de Amerikaanse zakenkrant ook de details van zijn opvouwbare smartphone, die al geruime tijd figureert in teasers van het bedrijf. In uitgevouwen toestand heeft de telefoon meer een tabletachtig beeldscherm. In opgevouwen toestand heeft het een traditionele smartphone-vorm.

Geen 5G in de Galaxy S10

De Galaxy S10-modellen beschikken nog niet over 5G-radio. Volgens de Wall Street Journal staat de onthulling van een speciaal 5G-model voor later in het voorjaar op de agenda.

De smartphoneproducenten proberen komend jaar alles uit de kast te halen om de negatieve verkooptrend te keren. Apple gaf vorige week al een winstwaarschuwing af vanwege tegenvallende vraag naar iPhones. Ook Samsung kwam vorige week met een waarschuwing dat de kwartaalcijfers lager uitvallen dan verwacht onder meer door de haperende markt voor smartphones.

De prijs van de topmodellen gaan door de nieuwe innovatieve eigenschappen wel nog verder omhoog.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in