Innovatie & Strategie

Personal Tech
Samsung Unpacked 2019

Samsung presenteert Galaxy S10 op 20 febuari

De Galaxy S10 heeft nog geen 5G.

© Samsung
11 januari 2019

De Galaxy S10 heeft nog geen 5G.

Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor het UNPACKED 2019 evenement. Daarop is een grote 10 afgebeeld die meer dan één uitleg heeft.

Het is gebruikelijk dat Samsung in de week voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona vast de pers bij elkaar roept om zijn belangrijkste productvernieuwingen te tonen. Dit jaar is het een bijzonder jaar voor Samsung. Tien jaar gelden werd de Galaxy-serie aangekondigd, de merknaam waaronder het bedrijf zijn topmodellen hangt.

Dit jaar komt daarom ook de Galaxy S10 uit, volgens de Wall Street Journal in drie uitvoeringen. Daarnaast presenteert Samsung volgens de Amerikaanse zakenkrant ook de details van zijn opvouwbare smartphone, die al geruime tijd figureert in teasers van het bedrijf. In uitgevouwen toestand heeft de telefoon meer een tabletachtig beeldscherm. In opgevouwen toestand heeft het een traditionele smartphone-vorm.

Geen 5G in de Galaxy S10

De Galaxy S10-modellen beschikken nog niet over 5G-radio. Volgens de Wall Street Journal staat de onthulling van een speciaal 5G-model voor later in het voorjaar op de agenda.

De smartphoneproducenten proberen komend jaar alles uit de kast te halen om de negatieve verkooptrend te keren. Apple gaf vorige week al een winstwaarschuwing af vanwege tegenvallende vraag naar iPhones. Ook Samsung kwam vorige week met een waarschuwing dat de kwartaalcijfers lager uitvallen dan verwacht onder meer door de haperende markt voor smartphones.

De prijs van de topmodellen gaan door de nieuwe innovatieve eigenschappen wel nog verder omhoog.

Lees meer over
Lees meer over Innovatie & Strategie OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.