Beheer

Infrastructuur
logo riverbed steelconnect

Riverbed pept SteelConnect verder op met overname Xirrus

 High-density wifi voor grootschalige draadloze LAN's

© riverbed
20 april 2017

 High-density wifi voor grootschalige draadloze LAN's

Riverbed Technology heeft de overname van Xirrus rond. Het niet-beursgenoteerde Xirrus levert geavanceerde wifi-netwerken met high-density toegangspunten en clouddiensten. Het bedrijf heeft oplossingen verzorgd voor onder meer de Universiteit van Mississippi, de Liverpool Football Club, Paul Hastings Law Firm en ook Microsoft. 

Riverbed wil Xirrus inzetten als versterking van zijn 'SteelConnect'-activiteiten, op het gebied van SD-WAN- en cloudnetwerkintegratie. Doel zou met name zijn klanten en partners gemeenschappelijke connectiviteit en op policy’s gebaseerde orkestratie te bieden binnen hun gedistribueerde WAN-, LAN/WLAN-, datacenter- of cloud-infrastructuur van onder meer Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Riverbed is van plan Xirrus' oplossingen aan te bieden via zijn partnerecosysteem.  

‘one-click-connectiviteit

SteelConnect werd vorig jaar, enkele maanden na de overname van SD-WAN-leverancier Ocedo Networks, door Riverbed gelanceerd. Toen nog met alleen ‘one-click’-connectiviteit voor AWS. Begin dit jaar voegde het bedrijf  ook ‘one-click'-connectiviteit met Microsoft Azure toe. Riverbed zegt inmiddels meer dan 300 SD-WAN-klanten te hebben, verdeeld over sectoren als retail, productie, gezondheidszorg, professionele diensten, finance, technologie. 

Lees meer over Beheer OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.