Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabo wil een cashless Hockey-WK

Het voordeel van cashless betalen is dat het sneller gaat. Daardoor vormen zich minder snel rijen bij restaurants en shops. Bezoekers van het WK met een Nederlands 06-nummer kunnen een MyOrder-portemonnee aanmaken via mycashless.nl/RHWC. Bij hun eerste bezoek aan het WK krijgen ze dan een MyOrder-betaalsticker die kan worden gekoppeld aan de virtuele portemonnee.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Hockey-liefhebbers uit het buitenland en mensen zonder smartphone kunnen deze kaart op basis van 'prepaid' gebruiken, waarbij het saldo kan worden aangevuld via hun bankpas.

Al 11.000 MyOrder-locaties

Rabo beproefde het MyOrder Cashless Betalen op basis van NFC (Near Field Communication) al enige tijd in sportkantines, bedrijfsrestaurants en zorg- en onderwijsinstellingen. Het aantal MyOrder-locaties groeide afgelopen jaar al van 4.000 naar ruim 11.000. Vooral bij hockeyclubs wordt MyOrder Cashless Betalen toegepast.

Voor bezitters van een smartphone die van fabriekswege van NFC is voorzien, is het wellicht een teleurstelling dat die ingebouwde chip (nog?) niet kunnen gebruiken voor Rabo's MyOrder Cashless Betalen. Ook zij zullen om mee te kunnen doen op hun dure gadget gewoon een sticker moeten plakken, zo blijkt uit de FAQ's op mijncashless.nl.

76 hockeywedstrijden

De Rabobank Hockey World Cup 2014 vindt plaats van 31 mei tot en met 15 juni in het Kyocera Stadion in Den Haag. Er worden zesenzeventig hockeywedstrijden op topsportniveau gespeeld. De beste twaalf mannenteams en de beste twaalf vrouwenteams van de wereld strijden om de wereldtitel. Daarbij komen in totaal driehonderd sterhockeyspelers in actie.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in