Product

19 oktober 2011

 • Op navigatiesystemen, smartphones en tablets is het niet bijzonder meer, het aanraakscherm, alleen de huistelefoon moest het zonder zo’n bedienelement doen. Gigaset Communications introduceert met de Gigaset SL910 zijn eerste full-touch phone voor thuis. Met een aantal intuïtieve bewegingen kan worden gescrold door het telefoonboek, foto’s of de belgeschiedenis.
  De full-touch phone van Gigaset is ondergebracht in een platte behuizing van gepolijst metaal. Het toestel kan volledig worden gepersonaliseerd met onder andere eigen foto’s en ringtones. Maar ook in stand-by kan het scherm naar eigen smaak worden ingesteld. Zo kan men ervoor kiezen een kalender weer te geven op het hoofdscherm, maar ook een analoge klok, namen en foto’s van de belangrijkste contactpersonen of de meest gebruikte functies.
  - leverbaar per direct

  - adviesprijs 179 euro
 • Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM), producent van geavanceerde meetopnemers, elektronica voor signaalverwerking, data-acquisitie systemen en meetsoftware, annonceert onder de naam CX22W een nieuwe datarecorder. Dit apparaat is onderdeel van het modulaire data-acquisitie systeem QuantumX.
  De CX22W kan dienen voor het meten van mechanische, elektrische en thermische waarden, die dan als tijdreeks worden opgeslagen voor latere analyse. De data-recorder werkt naadloos samen met verschillende merken meetversterkers, maar kan ook gebruikt worden voor standalone datalogging. De meettaken voor de CX22W worden voor gebruik stap voor stap geconfigureerd via een aangesloten pc of draadloos via een WLAN. De data kunnen daarna verzameld worden door handmatig de start/stopknop van de datalogger te bedienen of door de autostart te gebruiken. De data-acquisitie kan via intelligente triggers ook door bepaalde gebeurtenissen of veranderingen gestart worden.
  Bij standalone gebruik worden de meetwaarden inclusief de metadata in het geselecteerde dataformat en met de gewenste frequentie opgeslagen op de uitneembare CF-kaart. Met behulp van VB-scripts kan een volledig meetrapport aangemaakt worden.
  Typische toepassingsgebieden voor het gebruik van dergelijke standalone werkende meetsystemen zijn bijvoorbeeld mobiele toepassingen in voertuigen.
 • Logitech introduceert zijn Clock Radio Dock S400i voor iPhone en iPod, een dockingstation dat tevens dienst doet als wekker. De wekfunctie kan worden ingesteld op de muziekvoorkeur van de gebruiker en het dock zorgt er ook voor dat het toestel opgeladen wordt om met een volle batterij aan de dag te beginnen.
  Het station biedt een helder stereogeluid en kan met een afstandsbediening vanuit elke hoek in de kamer worden bediend. Ook wanneer de speaker uitstaat, laadt het dock de smartphone op. De wekker kan worden ingesteld met eigen muziek, FM-radio of een pieptoonalarm. Op de wekker met snoozefunctie kan een dubbel alarm worden ingesteld. “Consumenten willen van muziek op hun mobiele apparaten genieten zonder in te leveren op geluidskwaliteit of de levensduur van de batterij”, aldus Rogier Volmer, directeur Logitech Benelux.
  - leverbaar eind oktober 2011
  - adviesprijs 99,99 euro
 • ABBYY, aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën, introduceert FineReader 11, een intelligente Optical Character Recognition (OCR)-toepassing. De software dient voor het efficiënt scannen en converteren van documenten.
  Nieuw is een zwart-witmodus die de verwerking van documenten tot 45 procent sneller maakt. Om het converteren van documenten te stroomlijnen is de functie om de oorspronkelijke opmaak van documenten te reconstrueren, verder verbeterd. Dit komt van pas bij het lezen van gedrukte documenten, zoals boeken, tijd-schriftartikelen met ingewikkelde opmaak, tabellen, spreadsheets en zelfs faxen.
  Bovendien kunnen gebruikers met de nieuwe versie van FineReader nu eenvoudig elektronische boeken in de meest gebruike-lijke bestandsindelingen creëren. De software kan nu ook overweg met Arabische talen.
 • Tijdens de conferentie MAX 2011 heeft Adobe Systems de Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition aangekondigd. Freelance ontwerpers en kleine ontwerpbureaus kunnen met deze oplossing nu ook interactieve content, gecreëerd met Adobe® InDesign CS5.5-software, publiceren op de iPad.
  De Single Edition biedt een betaalbare, flexibele en complete workflow voor ontwerpers die een applicatie willen publiceren die wordt verkocht of gedistribueerd via de Apple App Store. Ontwerpers hoeven geen softwarecode te schrijven en kunnen met hun bestaande vaardigheden en workflows een applicatie voor de iPad creëren. Hiermee besparen ze op ontwikkelkosten.
  - leverbaar in de loop van 2012

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

 • Direct toegang tot AGConnect.nl
 • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
 • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Laat de klantenservice je terugbellen!