Overslaan en naar de inhoud gaan

Oracle dicht 334 lekken in patchronde

Oracle heeft in zijn patchronde van januari patches uitgebracht voor 334 lekken in 93 verschillende producten. Daarbij zitten tientallen patches voor kritieke lekken.
Oracle

De gigantische update is even groot als die van juli 2018, de grootste patchronde ooit van Oracle. Daarbij moet natuurlijk wel vermeld worden dat het ook om een zeer groot aantal producten gaat die in deze patchronde meegaan.

De update biedt oplossingen voor een groot aantal zeer kritieke lekken. Zo worden twee zeer kritieke lekken in Oracle Human Resources gedicht, die een 9,9 scoren op de CVSS-ranglijst. Daarnaast dichten de patches 31 bijna net zo ernstige  lekken die kritieke kwetsbaarheden die zich bevinden in onder meer Oracle WebLogic Server, Communications Instant Messaging Server, Enterprise Manager Ops Center, Application Testen Suite, Hyperion Planning en JD Edwards Enterprise One Orchestrator.

In Fusion Middleware dicht de update 38 lekken waarvan 30 op afstand misbruikt kunnen worden. Van de patches voor Database Server zijn er drie remote te misbruiken zonder autorisaties.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in