Management

Personal Tech
Apple logo's 30-10-2018

Onthulling nieuwe iPads en MacBooks op 30 oktober

Apple verstuurde uitnodigingen met gepersonaliseerde logo's

© Apple
19 oktober 2018

Apple verstuurde uitnodigingen met gepersonaliseerde logo's

Apple houdt op 30 oktober in New York een event. Tijdens de bijeenkomst, de derde dit jaar, zal Apple naar verwachting de nieuwste tablets en MacBooks onthullen.

Deze apparaten zijn voor het concern doorgaans iets minder belangrijk. Het meeste geld verdient Apple met de immens populaire iPhones en de Apple Watch.

Het evenement dat in Brooklyn wordt gehouden, zal naar verwachting ook iets ingetogener zijn dan normaal. Vorige maand lanceerde het bedrijf nog de nieuwste iPhones tijdens een evenement op het hoofdkantoor in Cupertino.

Apple verstuurde dit keer een groot aantal verschillende uitnodigingen. Op elk van de uitnodigingen stond een kleurrijk en artistiek bewerkt logo met onder de afbeelding de tekst 'There is more in the making'. Doorgaans geeft Apple met de tekst of afbeelding van de uitnodiging een hint met betrekking tot wat er op de agenda staat van het evenement.

Bezels krimpen rond iPad Pro

Kenners rekenen onder meer op verbeteringen van de iPad Pro-lijn, waarbij de randen zullen worden verwijderd. Daarmee wordt de tablet vergelijkbaar met de iPhone Xs. Van de nieuwe iPad wordt ook verwacht dat ze het Face ID gezichtsherkenningssysteem hebben. Deze toepassing vervangt de Touch ID vingerafdruklezer.

De nieuwe MacBooks zullen volgens kenners de verouderde MacBook Air kunnen vervangen. Ze bieden daarbij een goedkoop alternatief voor de MacBook Pro.

Lees meer over
Lees meer over Management OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.