Overslaan en naar de inhoud gaan

Odin Groep koopt Station to Station van KPN

Station to Station is een ICT-specialist voor het primair onderwijs en is gevestigd in Woerden en Groningen. Het bedrijf ondersteunt meer dan 800 basisscholen met ICT-infrastructuren en -producten en technische en onderwijs-inhoudelijke begeleiding.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Strategische samenwerking

KPN zette Station to Station in de etalage, omdat het voortaan wil focussen op kernactiviteiten. Het telecombedrijf focust zich in het primair onderwijs op het standaard KPN-portfolio en kan dit aanvullen met onderwijs specifieke oplossingen van partners. Vanuit dat oogpunt is ook tussen de Odin Groep en KPN een strategische samenwerking afgesproken.

Zelfde naam, zelfde mensen

Odin Groep is de holding van onder andere onderwijsleveranciers Heutink ICT, Van Dijk ICT en ICT Primair. Het neemt Station tot Station in zijn geheel over en zal het bedrijf met al zijn activiteiten onder dezelfde naam en met dezelfde mensen voortzetten. Daarnaast zal synergie en samenwerking worden gezocht met de andere bedrijven binnen de Odin Groep. De organisatie is gevestigd in Oost-Nederland en er werken ruim 250 mensen.

"We merken dat scholen in deze tijden creatief om moeten gaan met hun budget”, zegt Hans Lesscher, algemeen directeur van de Odin Groep. “Doordat wij nu meer scholen bedienen, zijn we nog beter in staat onze specialistische producten, oplossingen en diensten tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in