Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe versie Red Hat Enterprise Linux 6 is klaar

Red Hat, wereldwijd marktleider op het gebied van open source software, heeft Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 6.7 uitgebracht, de nieuwste versie van dit platform.
Red Hat logo
© Red Hat
Red Hat

RHEL 6.7 is geschikt voor grote, complexe IT-implementaties en de nieuwe versie biedt IT-teams bovendien nieuwe mogelijkheden om de systeembeveiliging te verbeteren. Daarnaast biedt het platform ondersteuning voor de nieuwste opensourcetechnologie, zoals Linux-containers.

Beveiliging

De systeemsoftware helpt het lekken van data te voorkomen dankzij read-only mounting van verwijderbare media. Ook bevat Red Hat Enterprise Linux 6.7 nu de Security Content Automation Protocol (SCAP) Workbench, een eenvoudig te gebruiken tool die functioneert als een SCAP-scanner en op maat gemaakte SCAP-content-functionaliteit biedt. SCAP Workbench is gebaseerd op de bestaande SCAP-functionaliteit in Red Hat Enterprise Linux 6.

Red Hat Access Insights

De nieuwe software is compatibel met Red Hat Access Insights. Deze nieuwe hosted service van Red Hat helpt problemen op te lossen die van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering. Red Hat Access Insights maakt gebruik van de uitgebreide kennis van Red Hat Certified Engineers en Red Hat's bekroonde customer support team. Ook worden IT-beheerders gewaarschuwd bij potentiële problemen, zoals moeilijkheden met de configuratie of kwetsbaarheden.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in