Overslaan en naar de inhoud gaan

Moeder aller websites draait in Sneek

Wat de opstelling bijzonder maakt is dat er nog maar enkele originele NeXT Cubes op de wereld zijn die ook werken. De NeXT Cube is een computer die Steve Jobs ontwikkelde in de periode dat hij niet aan Apple verbonden was. Ate van der Meer, Marketing and Sales Director van Snakeware, heeft de computer persoonlijk uit de VS laten overkomen voor het evenement. "Een uniek stukje internetgeschiedenis", noemt hij het.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Leerlingen van de Stichting Odyssee geven morgen het startsein voor website. Deze stichting zorgde in 2013 voor de opening van de eerste Steve Jobsschool in Nederland. Op de Expo zijn onder meer ook demonstraties van het location based platform Lightcurb en het luminous carpet van Philips. Ook zijn er workshops door DekaMarkt en Staatsbosbeheer, geeft Adformatie toelichting op Omnichannel-onderzoek en zal de website van het jaar worden bekend gemaakt.

Permanent voorlichtingscentrum

De Expo gaat na morgen verder als een permanent Experience Center. Het ligt in de bedoeling scholieren en andere geïnteresseerden te informeren over de geschiedenis en toekomst van digitale informatievoorziening. Snakeware is de organisatie achter de het Experience Center. Het bedrijf richt zich met vestigingen in Sneek, Amsterdam, Riga en New York op digitale producties die bedrijven een duurzaam concurrentievoordeel opleveren.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in