Development

Apps

Mindmapping op de iPad

16 november 2012

Aanleiding: “Anderhalf jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar een app die me kon helpen bij het aanbrengen van orde en focus in complexe vraagstukken, als basis om tot concrete actie over te kunnen gaan.

Vaak wordt er in vergaderingen over van alles en nog wat gesproken zonder dat er op topics significante vooruitgang wordt geboekt. Mindmapping helpt om gestelde doelen in concrete acties te vertalen en daar had ik behoefte aan. Niet praten maar doen! Je komt alleen tot actie op basis van inhoud en mindmapping helpt daar enorm bij.”

Hoe het werkt: “iThoughts structureert gedachten en geeft de ideeën en activiteiten op een nette en overzichtelijke manier weer. Het voordeel van deze app vind ik dat ik thuis nog eens de vraagstukken bullet voor bullet voor mezelf kan doornemen en verwerken. De export naar desktopprogramma’s is eenvoudig.”

Resultaat: “De gedachtespinsels hebben al tot concrete resultaten geleid. Mindmapping helpt ons op dit moment om meer alignment te krijgen tussen IT en business, daar lag de eerste behoefte. We zullen door die betere afstemming volgend jaar in korte tijd een groot aantal producten kunnen verbeteren en ook snel nieuwe producten kunnen introduceren.”

 

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!