Beheer

Windows 10
Windows-logo

Microsoft geeft overzicht van Windows-snelkoppelingen

Microsoft wijst testers van zijn software op de handige lijst snelkoppelingen voor Windows.

© Microsoft
9 november 2018

Microsoft wijst testers van zijn software op de handige lijst snelkoppelingen voor Windows.

In een mail aan mensen die meewerken aan het Insiders-testprogramma reikt Microsoft een overzichtslijst aan van toetscombinatie voor Windows. Deze lijst valt te selecteren op versies 10, 8.1 en 7. "De winnaars van onze recente Insiders2Campus-wedstrijd vroegen zich af of we een handige lijst van Windows-snelkoppelingen beschikbaar hadden. En hier is het."

Microsoft heeft afgelopen zomer een wedstrijd gehouden waarbij externe testers van bèta-releases (zogeheten Insider Previews) van zijn software een bezoek aan de bedrijfscampus konden winnen. De IT-leverancier wil zo zijn 'ultieme fans' belichten en belonen. De tien winnaars van dit jaar hebben een complete rondleiding gekregen, inclusief een blik op zaken die nog volop in ontwikkeling zijn bij de Windows-maker.

Handiger, sneller

Daarbij zijn ook vragen opgekomen over dingen die allang zijn ontwikkeld, zoals dus toetscombinaties waarmee handelingen in het pc-besturingssysteem handiger of sneller zijn uit te voeren. In de mailing aan Windows Insiders waarin de volgende grote Preview-release (19H1) wordt aangedragen, wijst Microsoft ook op de online-beschikbare complete lijst met Windows-snelkoppelingen.

Lees meer over Beheer OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.