Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft geeft overzicht van Windows-snelkoppelingen

In een mail aan mensen die meewerken aan het Insiders-testprogramma reikt Microsoft een overzichtslijst aan van toetscombinatie voor Windows. Deze lijst valt te selecteren op versies 10, 8.1 en 7. "De winnaars van onze recente Insiders2Campus-wedstrijd vroegen zich af of we een handige lijst van Windows-snelkoppelingen beschikbaar hadden. En hier is het."
Windows
© Microsoft
Microsoft

Microsoft heeft afgelopen zomer een wedstrijd gehouden waarbij externe testers van bèta-releases (zogeheten Insider Previews) van zijn software een bezoek aan de bedrijfscampus konden winnen. De IT-leverancier wil zo zijn 'ultieme fans' belichten en belonen. De tien winnaars van dit jaar hebben een complete rondleiding gekregen, inclusief een blik op zaken die nog volop in ontwikkeling zijn bij de Windows-maker.

Handiger, sneller

Daarbij zijn ook vragen opgekomen over dingen die allang zijn ontwikkeld, zoals dus toetscombinaties waarmee handelingen in het pc-besturingssysteem handiger of sneller zijn uit te voeren. In de mailing aan Windows Insiders waarin de volgende grote Preview-release (19H1) wordt aangedragen, wijst Microsoft ook op de online-beschikbare complete lijst met Windows-snelkoppelingen.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in