Overslaan en naar de inhoud gaan

Main Capital verwerft meerderheidsbelang in OnGuard

Main Captital is een in softwarebedrijven gespecialiseerde belegger. Het bedrijf investeerde eerder al in onder meer Sharewire, VisionWaves, SecondFloor, EuroSystems, Sofon, Connexys, Regas, ChainPoint, RVC en TPSC. Doel van de investeringen is waardevermeerdering door strategische inbreng van kennis en werkkapitaal, dat wordt ingezet voor doelen als cloudtransitie en internationalisatie.
Business
Shutterstock
Shutterstock

12.000 gebruikers

OnGuard ontwikkelt en verkoopt creditmanagement-software, voor het optimaliseren van accounts receivables management; inclusief credit, collections en complaints management en cash allocation. Op dit moment bedient het bedrijf een kring van meer dan 850 klanten met meer dan 12.000 gebruikers in meer dan 42 landen. Bekende namen op de referentielijst van het bedrijf zijn: Wolters Kluwer, BMW Financial Services, Sun Chemical, Avis Budget Group en Sodexo.

Op hoger plan brengen

Naast het hoofdkantoor in Nederhorst den Berg beschikt het bedrijf over vestigingen in Londen en Sydney. Daarnaast heeft OnGuard een partnernetwerk opgebouwd in Italië, Frankrijk, Denemarken, Spanje en Brazilië. De participatie van Main is er onder meer op gericht OnGuard qua businessmodel, marktpositie en mate van internationalisatie op een hoger plan te brengen, verklaart Mains Managing Partner Charly Zwemstra.


Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in