Overslaan en naar de inhoud gaan

Larry Pages vliegende auto gespot

De ontwikkeling van de vliegende auto is ter hand genomen door Zee.Aero. Het vervoermiddel wordt elektrisch aangedreven en moet verticaal kunnen stijgen en landen. Larry Page - mede-oprichter van Google - is de belangrijkste financier van Zee.Aero, meldden insiders van de zomer aan Bloomberg.
Larry Page
© Alphabet
Alphabet

Ooggetuigen melden nu dat ze op het vliegveld van Hollister - waar Zee-Aero naar verluidt ruimte gehuurd heeft - een vliegtuigje hebben gezien dat voor vliegtuigen onkarakteristiek weinig geluid maakte. Het leek bovendien niet te stijgen of te landen, maar boven de baan te hangen. Beeldmateriaal dat één van de aanwezigen wist te maken toont een toestel dat veel overeenkomsten vertoont met de patentaanvragen op naam van Zee-Aero.

Een bevestiging van het bedrijf zelf blijft uit. Het wil geen toelichting geven op zijn plannen en de eventuele voortgang daarin. Het krijgt daarbij volop medewerking an de plaatselijke autoriteiten. De burgemeester weigert inhoudelijk commentaar te geven op vragen, en beveiligers op het vliegveld proberen nieuwsgierigen het zicht te benemen. Steve Eggleston slaagde er desondanks in een foto te maken. Onderstaande video laat dat zien:

&

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in