Overslaan en naar de inhoud gaan

Jo Maes volgt Stépan Breedveld op bij Ordina

"Voor mij waren het zes intensieve jaren waarin we veel van ons management en medewerkers hebben moeten vragen. Mijn opdracht is volbracht en dit is een natuurlijk moment waarop ik besloten heb om afscheid te nemen", laat Breedveld in een verklaring weten. De 'turn around' van Ordina bevindt zich volgens de topman in de afrondende fase. "Ordina is inmiddels weer een gezond bedrijf. We maken winst, beginnen weer te groeien en zijn schuldenvrij per halfjaar 2016."

Eigen gelederen

Breedveld draagt zijn verantwoordelijkheden per 1 april volgend jaar over aan Jo Maes met wie hij intensief heeft samengewerkt. Johan van der Werf, voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) zegt verheugd te zijn met Maes een opvolger uit eigen gelederen te hebben gevonden 'met een sterk track record'. "Jo heeft de activiteiten in België/Luxemburg met succes laten groeien en is vanuit het Executive Committee nauw betrokken bij de activiteiten in Nederland.”

Vijf jaar in dienst

Maes is in 2011 bij Ordina België/Luxemburg in dienst getreden en is sinds 2014 CEO van Ordina België/Luxemburg. Hij was voorheen onder meer CEO van Sopra BeLux en Business Architects International. Maes behaalde een Master in civil engineering aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen en hij woont momenteel in Oud Turnhout (België).

De Raad van Commissarissen benoemt Maes per 1 januari 2017 tot lid van de Raad van Bestuur en per 1 april 2017 tot Voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer (CEO).

Wat Breedveld hierna gaat doen is niet bekend.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in