Management

Branche
IT-kort

IT-kort: o.a. Storing treft Mijn KPN

Kort IT-nieuws van vandaag.

Kort IT-nieuws van vandaag.

AG Connect biedt hieronder een overzicht van kort IT-nieuws van vandaag:

 


 

Storing treft Mijn KPN

smartphone
© Shutterstock - Gorodenkoff

Door een storing bij KPN werkte MijnKPN gisteren niet goed. Volgens de provider was het daardoor in sommige gevallen niet mogelijk om in te loggen. Ook het delen van de databundel was daardoor niet mogelijk.

In de MijnKPN-app kunnen klanten hun producten of facturen inzien of het abonnement aanpassen. Dat de toepassing niet goed werkte zou komen omdat de achterliggende database is verstoord. Een een woordvoerder van KPN gaat niet dieper op de oorzaak in. Bellen met KPN was nog gewoon mogelijk, evenals internetten en tv-kijken.

Abonnees hadden sinds maandagochtend 7:00 problemen met de dienstverlening van KPN, zoals blijkt uit de meldingen bij Allestoringen.nl. Het aantal meldingen bereikte een piek rond het middaguur en zwakte in de uren daarna af.(ANP/TDO)

Lees meer over
Lees meer over Management OP AG Intelligence
1
Reacties
G.A.O. Honselaar 16 oktober 2021 12:47

Goede middag , mij naam is Gunther A.O.Honselaar een paar dagen geleden heb ik van KPN bericht ontvangen dat mijn factuur adres niet juist zou zijn. op de eerste plaats heb ik mijn verhuizing op 1 juli 2021 van B.o.Z naar Roosendaal al een paar keer doorgegeven en op de 2e plaatst ontvangen ik de facturen al lang op mijn adres in Roosendaal. Ik heb toch nog getracht de wijziging door te sturen,maar krijg steeds te zien dat KPN een storing heeft dus dat lukt niet. Het oude adrtes was Nieuwe Zandstraat nr. 4 4661 AP in Bergen op Zoom het nieuwe adres Steenovenstraat nr.32 4706 RB Roosendaal..Hoop dat het nu duidelijk is en verblijf , met vriendelijke groet dhr. G.A.O.Honselaar Graag bevestiging dat het nu in orde is.

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.