Beheer

Personal Tech

iPad-gebruikers moeten nog even wachten op iOS 7

20 augustus 2013
Apple zal de iPad-versie van zijn handheld besturingssysteem iOS 7 waarschijnlijk niet op tijd klaar hebben voor introductie tijdens de voor 10 september geplande conferentie. Alle inspanning is nu gericht op de finesses van de versie die op de nieuwe iPhones moet draaien.

Volgens geruchten die werden opgepikt door Apple-watcher 9to5Mac.com zouden er op het laatste moment zodanige complicaties zijn met de iPad-versie van iOS 7, dat de vrijgave ervan wordt doorgeschoven naar eind september of oktober. Mogelijk kiest het bedrijf voor vrijgave op het moment dat ook de geplande nieuwe modellen van de iPad in de winkels zullen liggen.

Druk op helpdesks spreiden

Naast technische problemen, zou volgens 9to5Mac mogelijk ook een rol spelen dat Apple zijn klantenservice niet wil belasten met al te veel vragen van én iPhone-gebruikers én iPad-gebruikers. Het ligt immers voor de hand dat vooral degenen die gewend zijn aan de eerdere versies van iOS er niet allemaal op eigen kracht uit zullen komen met versie 7, waarin een aantal forse veranderingen in de bedieningsstructuur zitten.
iOS 7 zal uiteindelijk moeten kunnen werken op alle iPhones vanaf model 4 en iPads vanaf model 2.

Lees meer over
Lees meer over Beheer OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.