Overslaan en naar de inhoud gaan

iOS 11 krijgt nieuwe update

Apple heeft gisteren een nieuwe patch uitgebracht voor iOS 11. Niet alleen lost die de geconstateerde problemen op, maar voegt ook nieuwe functionaliteiten toe zoals een betalingsoptie voor Siri.
iOS 11
© Apple
Apple

Het waren geen fijne weken voor de ontwikkelaars bij Apple. Na de ontdekking van een levensgroot lek in macOS, leverden beveiligingsexperts ook nog eens ernstige kritiek op het wegvallen van een aantal beveiligingsopties in iOS 11.

iOS 11.2 pakt beveiligingsproblemen aan maar Apple heeft nog geen inzicht gegeven in welke maatregelen precies getroffen zijn. Wel is duidelijk dat iOS 11.2 een aantal functionele problemen van het mobiele besturingssysteem uit de weg moet ruimen. Zo klaagden gebruikers over het feit dat er geen foto's verwijderd konden worden uit iCloud wanneer er een melding kwam dat de opslagruimte vol was. Ook zat er ene bug in de rekenmachine. Wanneer getallen te snel werden ingetypt gaf deze incorrecte resultaten van berekeningen. Verder waren er klachten dat het toetsenbord in sommige gevallen te traag was of zelfs blokkeerde. 

Nieuwe eigenschappen in iOS 11.2

Apple introduceert met iOS 11.2 Apple Pay Cash, een mogelijkheid om Apple Pay-betaalverzoeken te versturen en ontvangen via Messages en Siri. Deze optie is overigens voorlopig alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten. Verder moet met de update het draadloos opladen van de iPhone 8, 8 Plus en de iPhone X sneller gaan

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in